Stranger Things: 4. sezona se počinje snimati u siječnju 2020.

Ako je vjerovati ekskluzivi s portala TVLine, 4. sezona ultrapopularne Netflixove serije Stranger Things će imati osam epizoda. Od upravo osam epizoda se sastojala prva i treća sezona, dok je druga sezona imala ukupno devet epizoda. Za sada tu informaciju nisu potvrdili ni Netflix, niti braća Duffer koji su tvorci i showrunneri serije.

TVLine je također objavio kako se četvrta sezona počinje snimati početkom siječnja iduće godine, te da se očekuje da će snimanje biti dovršeno tek u kolovozu. Ta infomacija ukoliko se pokaže točnom znači da nova sezona očito neće stići na ljeto iduće godine. U tom slučaju najvjerojatnije je kako će 4. sezona na Netflix stići negdje oko Božića, ili možda čak i početkom 2021. godine s obzirom da postprodukcija takve serije ne traje baš kratko.

Službena objava za obnovu serije za 4. sezonu stigla je u rujnu s kriptičnim teaserom. Van toga za novu sezonu je poznato jako malo informacija, što i nije neočekivano. No braća Duffer su nas izazivala s tim da još uvijek nastoje odlučiti što će zapravo biti s Hopperom. Nakon finala 3. sezone fanovi se bave teoretiziranjem kako je amerikanac u ruskom zatvoru upravo obožavani, ali i otkačeni šerif Hopper. Najveći misterij 4. sezone je ideja da portali zapravo mogu transportirati ljude van Hawkinsa. Matt i Ross Duffer su već dali trag da Eleven i društvo mogu prečacem u Rusiju, kada su za EW izjavili da će se 4. sezona više otvoriti, i dopustiti portalima da vode u područja van Hawkinsa. Iako naravno nisu potvrdili ekspresni put iz Hawkinsa do Rusije i obrnuto, Ross je ipak priznao da će se nova sezona činiti drugačijom, za što misli da je dobra i uzbudljiva stvar.

Check Also

Prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth

Showtime je objavio prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth …

Moon Knight: novi teaser daje prvi pogled na lik kojeg tumači Ethan Hawke!

Prvi kratki teaser za Disneyjevu igranu seriju Moon Knight smo dobili u studenom prošle godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics