Home / Videodrom / Serije / Stranger Things: Netflix je i službeno najavio 4. sezonu!

Stranger Things: Netflix je i službeno najavio 4. sezonu!

4. sezona iznimno popularne Netflixove serije Stranger Things je dobila svoj prvi teaser, koji je ujedno i prva službena potvrda da ćemo opet zakoračiti u Upside Down. No sudeći prema toj istoj najavi, to što se vraćamo u Upside Down ne znači i povratak u Hawkins. Dapače, teaser izaziva poručujući: “Više nismo u Hawkinsu.”

Iako znamo da je treća sezona završila selidbom Willa (Noach Schnapp), Eleven (Millie Bobby Brown), Joyce (Winona Ryder) i Jonathana (Charlie Heaton), odnosno njihovim napuštanjem Hawkinsa, ne podrazumijeva se da najava sugerira njihov novi dom. Sjetimo se samo scene nakon odjavne špice, možda se selimo u Rusiju, barem za dio 4. sezone. Postoje naravno brojne mogućnosti, stoga ćemo se ipak morati strpiti da barem dobijemo više hintova gdje nas točno Ross i Matt Duffer vode u idućoj sezoni. No ne možemo ignorirati i drugi veliki trag, sat, kojeg bolje možete vidjeti na slici ispod teasera, kojeg su službeni kanali serije posebno istaknuli na Twitteru i Facebooku.

Uz to što je 4. sezona serije Stranger Things dobila zeleno svijetlo, Netflix je objavio kako su s braćom Duffer potpisali novi višegodišnji ugovor za filmove i serije. “Braća Duffer su sa serijom Stranger Things osvojili gledatelje diljem svijeta, i mi smo uzbuđeni što ćemo proširiti našu suradnju, kako bi njihovu živopisnu maštu pretočili u druge filmove i serije u kojima će pretplatnici uživati.” – izjavio je Ted Sarandos, glavni šef za sadržaj na Netflixu.

Datum za 4. sezonu serije Stranger Things još nije objavljen, ali se očekuje kako će na Netflix stići kasnije 2020. ili pak u prvom dijelu 2021. godine.

Stranger Things

Check Also

White Snake: kineska legenda je oživjela na velikom ekranu!

Nedavno je objavljen prekrasan trailer za animirani film White Snake, magičnu avanturu nadahnutu drevnom kineskom …

Provjerite što sve dolazi iz daleke, daleke galaksije na Disney+

Disney svoju streaming platformu Disney+ lansira 12. studenog, i već za premijeru će osigurati hrpu …

Web Statistics