Zombieland: Double Tap, pogled iza scene

Ove jeseni vraćamo se u najzabavnije mjesto na svijetu – zemlju zombija! Desetljeće nakon što je film Zombieland (Dobrodošli u zemlju zombija) postao hit, stara ekipa se iznova okupila kako bi se suočila s potpuno novim izazovima i problemima u svijetu u kojemu vladaju zombiji. Ove godine starom društvu se pridružuju neki novi članovi s kojima, u jednako zabavnom tonu, nastavljaju svoju borbu.

Zombieland: Double Tap (Povratak u zemlju zombija) u domaća kina stiže 17. listopada, a kakva točno zabava i avantura nas očekuje pogledajte u posebnom prilogu o snimanju filma u kojemu sami glumci otkrivaju što ih je u nastavku najviše oduševilo i zbog čega će ovaj film oduševiti stare ali i stvoriti nove fanove Zombielanda.

Zombieland: Double Tap je postapokaliptična horor komedija koja se nastavlja na film Zombieland iz 2009. godine. Film je tada okupio fantastičnu glumačku (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin i Emma Stone) kojoj se ove godine pridružuju Rosario Dawson kao Nevada, Zoey Deutsch kao Madison, Avan Jogia kao Berkeley, Luke Wilson kao Albuquerque i Thomas Middleditch kao Flagstaff.

Ekipa se u nastavku seli u samo srce Amerike, točnije Bijelu kuću, dok se bore protiv novih vrsta zombija koji su evoluirali, preživjelih ljudi i rastućih problema njihove improvizirane disfunkcionalne obitelji.

Scenarij potpisuju Rhett Reese, Paul Wernick i Dave Callaham, dok je redateljska palica i dalje u rukama Rubena Fleischera (Venom).

Zombieland: Double Tap

Zombieland: Double Tap

Zombieland: Double Tap

 Zombieland: Double Tap

Zombieland: Double Tap

Check Also

Star Trek: Picard, novi teaser trailer za 2. sezonu otkrio je prvi pogled na Q-a!

Povodom proslave Dana kapetana Picarda objavljen je teaser trailer za drugu sezonu serije Star Trek: …

The Tomorrow War: finalni trailer za akcijski SF film s Chrisom Prattom u glavnoj ulozi!

Amazon je objavio novi, finalni trailer za akcijski SF film The Tomorrow War. Redatelj filma …

Web Statistics