Želite li blu-ray/DVD filma Dark Knight Rises?

Ne želite li propustiti svoj primjerak zadnjeg Nolanovog filma o Vitezu tame, predbilježite se već danas.

Finalno poglavlje Nolanove trilogije o Vitezu tame izlazi 28.11., ali Vi ga možete naručiti već danas!

Film Vitez tame: Povratak još nije završio svoj kino život, a Vi već od danas možete prednaručiti svoj Blu-ray ili DVD primjerak! Dvostruko Blu-ray i DVD izdanje službeno izlazi 28. studenog kada će se pojaviti na policama svih dućana diljem Hrvatske, a preko web shopa Dajpet omogućujemo Vam da ga nabavite među prvima i uz film pogledate intrigantne posebne dodatke ovog finalnog poglavlja Nolanove trilogije o vjerojatno najvoljenijem strip junaku svih vremena.

Prije osam godina, nakon što je preuzeo krivnju za smrt okružnog tužitelja Harvyja Denta, osramoćeni Batman (Christian Bale) misteriozno je nestao. Ali sve će se promijeniti nakon što se pojave lukava provalnica (Anne Hathaway) i Bane (Tom Hardy), nemilosrdni luđak. Baneova vladavina terora prisilit će Brucea da izađe iz vlastitog progonstva i krene u ultimativnu bitku za Gothamov opstanak… ali i svoj vlastiti.

Film Vitez tame: Povratak do danas je u svijetu zaradio preko milijardu dolara na kino blagajnama te zauzeo čvrsto sedmo mjesto najgledanijih filmova svih vremena. Samo u Hrvatskoj pogledalo ga je preko 125 tisuća ljudi čime je postao uvjerljivo najgledaniji film o Batmanu ikada na našim prostorima.

Dvostruko Blu-ray i DVD izdanje Viteza tame: Povratak osim samog filma donosi i preko tri sata izrazito zanimljivih posebnih dodataka od kojih svakako treba izdvojiti prilog o Batmobileima – svi Batmanovi automobili poredani jedan pored drugoga na istom mjestu uz iscrpnu usporedbu te detaljan prikaz rađanja i stvaranja ove tehnološki čudesne i kulturološke ikone. Također tu je i opsežan dokumentarac na to kako su redatelj Christopher Nolan i njegov produkcijski tim stvorili epski završetak legende o Vitezu tame.

Htjeli to priznati ili ne, trilogija Vitez tame već sada je ušla u povijest kinematografije i to ne samo zbog svoje financijske isplativosti. Vitez tame: Povratak epski je završetak jedinstvene trilogije i konačan Nolanov oproštaj od Batmana. Njegovo dvostruko Blu-ray i DVD izdanje s preko tri sata posebnih dodataka svakako je jedan od onih koji se naprosto mora posjedovati u svojoj kolekciji!

Check Also

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics