Završilo je snimanje na 4. sezoni HBO-ove serije Westworld

U nedavnom intervjuu Jeffrey Wright je potvrdio kako je četvrta sezona HBO-ove distopijske serije Westworld završila sa snimanjem još u prosincu prošle godine. “Završili smo je prošlog prosinca, ali nisam siguran kada će točno izaći.” – izjavio je Wright prilikom promocije Apple TV plus serije Lincoln’s Dilemma. Također je dao do znanja da će priča u nadolazećoj sezoni gledateljima biti prepoznatljivija/bliskija od one koju su dobili prošle sezone.

“Četvrta sezona će biti bliža Westworldu kojeg ste naučili očekivati i više će se baviti nekim problemima i tehnologijom koja će nam izgledati poznato, kao i uvijek. Bit će vrlo uzbudljivo.” Na pitanje o datumu premijere je izjavio da iako nije siguran kada serija stiže da ipak može reći da će to biti ove godine. Usput nam je dao i malu natruhu onoga što očekuje njegov lik u novoj sezoni: “Bernard još uvijek pokušava sve riješiti i još uvijek je dio ‘borbe’. Borba se nastavlja, a Bernard je u središtu svega toga. Bit će zabavno.”

Najveće pitanje nove sezone je hoćemo li opet vidjeti Dolores, lik kojeg je tumačila Evan Rachel Wood. U intervjuu za Variety sutvorac serije Jonathan Nolan je potvrdio da “Dolores više nema”. Međutim, to ne znači da je Evan Rachel Wood gotova sa sudjelovanjem na seriji. “Mislim da je važno sa serijom u kojoj smrt može biti nestalna – to su ipak roboti – obilježiti tu priliku s Dolores. Ta verzija tog lika je nestala.”

Još prošle godine je potvrđeno i novo glumačko ime za novu sezonu, a to je Aurora Perrineau (Prodigal Son). Trenutno nisu dostupni detalji o njenom liku, ali znamo da će tumačiti ključnu ulogu koja se ponavlja u najmanje pet epizoda četvrte sezone. Od poznatih lica nas osim Wrighta kao Bernarda ponovo očekuju Thandie Newton kao Maeve, Aaron Paul kao Caleb, Luke Hemsworth kao Ashley i Ed Harris kao čovjek u crnom.

Check Also

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Stranger Things: nove fotke iza kulisa 5. sezone!

Moram priznati da me ne drži hype za petu sezonu Netflixove popularne serije Stranger Things. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics