Zavirite u knjigu The Art and the Making of The Expanse

Ako pratite The Expanse, onda znate da to nije samo jedna od najkompleksnijih i najkreativnijih SF priča na TV-u, nego i jedna od onih koja je divno dizajnirana i producirana. To je jednostavno rečeno prekrasna SF serija, i zahvaljujući ekipi iz Titan Booksa, konačno stiže i detaljni pogled iza scene s knjigom The Art and Making of The Expanse. Riječ je o službenoj pratećoj knjizi serije, koja otkriva spektakularne concept artove, fotografije iza kulisa, popraćene citatima showrunnera.

S ukupno 176 tvrdoukoričenih stranica, The Art and Making of The Expanse je prava poslastica za svakog fana serije. Jer uz već spomenute koncept artove i fotografije iza scene prve tri sezone, tu su divni dizajni kostima, svemirskih brodova, detalji produkcijskog dizajna, profili likova i “VFX paneli”. Ukratko, prava vizualna bomba. No ako očekujete mnoštvo teksta tada se primite književnog serijala Prostranstvo Jamesa S. A. Coreyja (Daniel Abraham i Ty Franck) po čijem predlošku je serija i snimana. Teksta u ovoj knjizi ima taman toliko da saznate nešto više o ekipi koja stoji iza serije, njihovim idejama, inspiracijama i preprekama na koje su naišli stvarajući svijet ovog popularnog serijala.

The Art and Making of The Expanse, možete naručiti već sada u prednarudžbi, i u tom slučaju knjiga vam stiže pod bor, jer izdavač će pošiljke za Veliku Britaniju koja šalje u ostatak Europe osigurati 06. prosinca. Što se pak 4. sezone serije tiče podsjećamo da ona slijeće 13. prosinca.

Za sve one koji ne mogu dočekati novu sezonu, 4. knjiga Cibola u plamenu je dostupna čak i kod nas u prijevodu, te ju možete odmah nabaviti na Inverzijinom webshopu. I to nije sve, taman kad vas serija potpuno uvuče nazad u svoj fantastični svemir, Hangar 7 se pobrinuo da nećete morati čekati punu godinu da otkrijete što slijedi dalje, nego samo do kraja ove godine kada u prijevodu stiže i 5. knjiga serijala.

The Art and Making of The Expanse, Titan Books. © 2019 Expanding Universe Productions, LLC.

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics