Zavirite iza kulisa Netflixove adaptacije stripa Slumberland!

Prvi pogled na Slumberland, Netflixov nadolazeći visokobudžetni fantasy film redatelja Francisa Lawrencea, poznatog po radu na filmovima Constantine, I Am Legend, Hunger Games i Red Sparrow. Film je baziran na stripu Little Nemo in Slumberland Winsora McCayja iz 1905. godine. U stripu radnja prati dječaka, dok je u Netflixovoj ekranizaciji umjesto dječaka djevojčica Nema. Scenarij filma potpisuju David Guion i Michael Handelman (Night at the Museum: The Secret Tomb). Slumberland je s produkcijom startao 08. veljače u Torontu i očekuje se da će snimanje trajati sve do lipnja. Jason Momoa tumači jednu od glavnih uloga kao ekscentrični odmetnik Flip koji je napola čovjek, napola čudovište. Marlow Barkley (Single Parents) tumači Nemu, djevojčicu koja putuje u tajni svijet snova u potrazi za ocem.

Mlada djevojka Nema, uz pomoć polu-čovjeka/polu-čudovišta u snovima putuje u mističnu zemlju u potrazi za svojim nestalim ocem. Jedanaestogodišnja Nema živi u svjetioniku s ocem Peterom koji ju je naučio jedriti. Nažalost, Peter pogiba tijekom jedne oluje na moru. Nema je poslana živjeti sa svojim otuđenim stricem Philipom, koji je dosadan i nimalo nalik Peteru. Nema u svojim snovima otkriva svijet nazvan Slumberland. Tamo nailazi na Flipa, stvorenje koje tvrdi da je prije pet godina bilo odmetnik s Peterom, kradući stvari iz snova drugih ljudi. Nema odluči krenuti u avanturu s Flipom kad on ustvrdi da poznaje način na koji ona može poželjeti povratak svog oca.

U ostalim ulogama su Kyle Chandler (Friday Night Lights, Argo) i Chris O’Dowd (State of the Union, Moone Boy), India de Beaufort (Veep, One Day at a Time) i Weruche Opia (Inside No. 9, I May Destroy You).

Slumberland na Netflix stiže 2022. godine.

Slumberland
Photo by: Netflix
Slumberland,
Photo by: Netflix
Photo by: Dewucme
Photo by: Dewucme

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics