Zaronite u SF komediju “Future Man” Setha Rogena

Ne znamo koliko vam je zapelo za oko, ali serija “Future Man” je premijeru svog prvog teasera imala na ovogodišnjem San Diego Comic-Conu. Nešto više informacija dobili smo u sklopu press ture TCA panela na kojem su sudjelovali tvorac serije Seth Rogen, showrunner Ben Karlin, izvršni producenti Kyle Hunter i Ariel Shafir te naravno glavni glumci Josh Hutcherson, Eliza Coupe i Derek Wilson.

Radnja prati svakidašnjicu jednog domara (Hutcherson), koji je po noći svjetski uspješan gamer. Kada odnese pobjedu u jednoj igri pojavljuju se misteriozni posjetitelji iz budućnosti Tiger (Coupe) i Wolf (Wilson) i objašnjavaju kako je igra bila specijalno dizajnirana kako bi pronašla spasitelja čovječanstva.

Rogen je tijekom panela otkrio da je na seriju utjecao gotovo svaki SF film nastao u zadnjih 35 godina, od Terminatora 2, Povratka u budućnost, Djece čovječanstva, ali i vjerojatno svima poznate serije Quantum Leap.

Navikli smo gledati heroje koji su odabrani i pretočeni u neki specifični svijet, to obično biva da je prijelaz više nego jasan, put s točke A do točke B, kao onih u filmovima “The Matrix” ili “Lord Of The Rings”. U ovom slučaju ‘heroj’ uglavnom ostaje tko jest s početka priče. Definicija heroizma ne počiva na onoj klasičnoj Luke postaje Jedi.

Serija ima kompleksan zaplet, što ju čini vrlo pogodnom za tkz. binganje. Riječ je o žanrovskoj polusatnoj komediji, a komedija je tipčno Rogenovska/Goldbergska. No cilj nije šokirati svakih pet minuta i vrijeđati ljude. Rogen je izjavio da su željeli biti uključivi s materijalom, a ne isključivi.

Future Man na Hulu stiže 14. studenog sa svih 13 epizoda.

Check Also

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics