Zaputite se onkraj stvarnosti u kriptičnom teaseru za film o kojem ne znamo ništa

 

13012017_untitled_post_1

Ovako nešto se ne događa svaki dan. Dok su svi spavali, na YouTube se skoro pa nečujno prišuljao misteriozni video klip u produkciji studija A24. Video traje 62 sekunde i teaser je u pravom smislu riječi, budući da ne otkriva ništa o radnji. Kriptičan i pomalo sablasni video pokazuje kaleidoskop scena društva u bliskoj budućnosti, u kojima su pojedinci suočeni sa situacijama za koje ne znamo jesu li stvarne ili ne. Videom se provlače teme poput rođenja, umjetne inteligencije, masovnog nadziranja i virtualne stvarnosti, što ovaj misteriozni uradak čini tematski bliskim odličnoj seriji “Black Mirror“. Glumci su nepoznati, a video je trenutno naslovljen kao “Untitled“. Da li je to i službeni naziv filma ili je to samo ‘title placement’? Radi li se o originalnom ostvarenju, ili nastavku nekog od ranijih filmova kompanije? Teško je reći.

Ono što znamo je da je studio A24 poznat po intrigantim i cerebralnim filmovima koji odskaču od holywoodskog trenda i koji redovito dobivaju dobre kritike: “Ex Machina“, “Green Room“, “The Lobster“, “Swiss Army Man” i najrecentniji “Moonlight“. Tako da se već u startu možemo pripremiti za filmsku poslasticu, kakva god ona bila.

Slobodno počnite nagađati, a razvoj događaja vezan uz ovaj još nepoznati, ali već sada intrigantan film, pratite na Inverziji.

Check Also

The Portable Door: prvi trailer za fantasy avanturu baziranu na serijalu Toma Holta

Objavljen je prvi puni trailer za australsku fantasy avanturu The Portable Door, adaptaciju prve knjige …

The Mandalorian: novi poster za 3. sezonu i specijalni promo video!

S obzirom da nas od treće sezone serije The Mandalorian dijeli svega mjesec dana ne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics