Pogledajte sve žanrovske Super Bowl trailere i spotove na jednom mjestu!

Super Bowl nedjelja je spektakl u pravom smislu riječi, koja osim velikog sportskog događaja, donosi fantastične tv reklame, te spotove i trailere za filmove i serije. Ni ovogodišnji Super Bowl nije bio iznimka, iako su neki veći studiji poput Warner Bros.-a i Sonyja odlučili i ovu utakmicu odsjediti na klupi (što im je već običaj zadnjh godina). Značajan prostor među (pre)skupim reklamama (30 sekundi košta čak 5,6 milijuna dolara) uzimaju očekivano filmski traileri/spotovi, među kojima su i ovaj puta bili neki od najočekivanijih ovogodišnjih naslova. Ponuda je šarolika, a mi smo izdvojili sve najvažnije žanrovske naslove, uživajte…

Mulan

Mulan je igrani remake obožavanog animiranog klasika iz 1998. godine. Riječ je o adaptaciji kineske legende o ratnici Hua Mulan. Priča je to o epskoj avanturi neustrašive mlade žene koja odlazi u rat pretvarajući se da je muškarac. Redateljica igrane verzije je Niki Caro (Whale Rider), a titularnu ulogu tumači Liu Yifei (The Forbidden Kingdom). Scenarij potpisuju Rick Jaffa & Amanda Silver te Elizabeth Martin & Lauren Hynek. Film u kina stiže 27. ožujka.

The Invisible Man

The Invisible Man je remake klasika, redatelja Leigha Whannella (Insidious: Chapter 3, Upgrade). Radnja se odvija oko Cecilije Kass (Elisabeth Moss), žene zarobljene u nezdravoj vezi s bogatim i briljantnim znanstvenikom koji je želi kontrolirati u svakom pogledu. Stoga ona biježi od njega i skriva se, uz pomoć svoje sestre, njihovog zajedničkog prijatelja iz djetinjstva i njegove kćeri. No kada Cecilijin nasilni bivši dečko napravi samoubojstvo i ostavi joj dio njegovog velikog bogatstva Cecilija će posumnjati kako on nije doista mrtav. Kako se niže serija jezivih slučajnosti, prijeteći životima njezinih najmilijih, Cecilijin zdrav razum postaje upitan dok očajnički želi dokazati da je lovi netko koga nitko ne može vidjeti. Film u kina stiže 08. veljače.

Minions: The Rise of Gru

Minioni su se vratili!Minions: The Rise of Gru je nastavak filma Minions iz 2015. godine, redatelja Kylea Balda (Despicable Me 3, Minions), Brada Ablesona (The Simpsons) i Jonathana del Vala (The Secret Life of Pets films), te scenarista Briana Lyncha. Film je neispričana priča o snovima jednog dvanaestogodišnjaka da postane najveći svjetski superzlikovac. Riječ je naravno o mladom Gruu (Steve Carell). Animirani film u kina stiže 03. srpnja, a puni trailer bi trebao stići 05. veljače.

Black Widow

Samostalni film Black Widow je svojevrsni prikvel, koji nam između ostalog razotkriva misteriozni lik kroz Natashinu (Scarlett Johansson) prošlost i treniranje u elitnom KGB-ovom programu. U Marvelovom akcijskom špijunskom trileru, Natasha Romanoff aka Black Widow se suočava s mračnijim dijelom svoje prošlosti, kada se izdigne opasna zavjera također povezana s njezinom prošlosti. Proganjana silom koja neće prezati pred ničim da ju porazi, Natasha će se morati pozabaviti s tom nezgodnom špijunskom prošlošću, ali i razorenim odnosima iz tog vremena… Redateljica filma je Cate Shortland (Berlin Syndrome), prema scenariju kojeg potpisuju Ned Benson (The Disappearance of Eleanor Rigby) i Jac Schaefer (The Hustle). Film u kina stiže 01. svibnja.

Spot koji je ukrao skoro svu pažnju je bio miks iznimno očekivanih Marvelovih serija Loki, The Falcon and the Winter Soldier i WandaVision. S obizirom da je to ipak bio prvi pogled i to na čak tri serije u jednom spotu, one su dobile svoj posebni članak gdje možete potražiti spot ukoliko ste ga nekim čudom propustili do sada.

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics