Žanrovska serija The Lazarus Project obnovljena je za 2. sezonu!

Sky je naručio drugu sezonu originalne serije The Lazarus Project. Riječ je o hibridu koji se opisuje kao mješavina serija Doctor Who i Spooks. Joe Barton (Giri/Haji, Netflixov Half-Bad) scenarist je serije, dok su redatelji prve sezone bili Marco Kreuzpaintner (1-4), Laura Scrivano (5-6) i Akaash Meeda (7-8). Izvršni producenti su Barton, Paul Gilbert za Sky te Johnny Capps i Julian Murphy za Urban Myth Films.

Glavnu ulogu u seriji tumači Paapa Essiedu (I May Destroy You) koji će se vratiti svom liku i u drugoj sezoni. Ostali glumci koji će reprizirati svoje uloge su Charly Clive (All My Friends Hate Me), Rudi Dharmalingam (The Split) i Anjli Mohindra (Munich: The Edge of War).

Serija je premijeru doživjela 16. lipnja kada je na Sky Max stiglo svih osam epizoda prve sezone. Ogromna gledanost od 1,7 milijuna zabilježena je u razdoblju od 28 dana, što je za sada čini drugom najvećom originalnom dramskom serijom na Skyu u 2022. godini.

Radnja serije odvija se oko Georgea, običnog čovjeka čiji se život promijeni nakon što sazna za svoju sposobnost manipuliranja prostorom i vremenom. Njegove moći ga dovode da radi za tajnu organizaciju na misiji spašavanja svijeta od izumiranja korištenjem time-shiftinga kao preventivne metode.

Scenarist je otkrio kako će druga sezona uvesti više antagonista u obliku bivših agenata koji su se odmetnuli i koriste svoje sposobnosti manipuliranja vremenom kako bi sabotirali napore organizacije za spašavanje svijeta.

Druga sezona serije The Lazarus Project na Sky Max stiže 2023. godine.

Check Also

Foundation: David S. Goyer više nije showrunner Appleove serije!

Ranije ovog mjeseca pojavile su se informacije da se Appleova inače vrlo uspješna serija Foundation …

Otkriveno je kada stiže HBO-ova serija o Harryju Potteru!

Nakon što je J. K. Rowling bila minimalno uključena u iščekivani specijal Harry Potter 20th …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics