Zakoračite u bizarni svijet serije Weird City

S prvim trailerom vrijeme je da se pripremite se za ulazak u bizarni svijet antologijske serije Weird City. Riječ je žanrovskoj, šestodjelnoj, polusatnoj YouTube Originals seriji koja stiže iz kuhinje Jordana Peelea. Scenarij za Weird City potpisuju Peele i Charlie Sanders. Režiseri su Amy Heckerling, Tricia Brock i Adam Bernstein (od kojih svako režira po dvije epizode). Weird City produciraju Peeleov Monkey Paw Productions, Sonar Entertainment, Mosaic i Raskal Productions. Showrunner i izvršni producent je Jose Molina (The Tick, Marvel’s Agent Carter, Sleepy Hollow).

Svaka epizoda je svojevrsno istraživanje aktualnih problema današnjice (ovisnost o društvenim mrežama, opsesija fitnessom…), ali kroz priče koje se mogu ispričati kroz SF i komediju. Radnja serije je smještena u blisku budućnost u metropolu Weird. U tom distopijskom okruženju srednja klasa je potpuno iščezla dijeleći metropolu na one iznad linije – “The Haves” i one ispod linije – “The Have Nots”. Ton serije je sličan onome iz kultnih serijala Black Mirror i The Twilight Zone, ali s izraženim satiričnim potpisom.

Glumačku postavu čine: Michael Cera, Awkwafina, Rosario Dawson, Dylan O’Brien, Laverne Cox, Steven Yeun, Ed O’Neil, Hannah Simone, LeVar Burton, Sara Gilbert, Mark Hamill, Yvette Nicole Brown, Trevor Jackson i Auli’i Cravalho.

Weird City na YouTube Premium stiže 13. veljače.

Weird City

Weird City

Weird City

Weird City

Check Also

Mrs. Davis: časna sestra bori se protiv umjetne inteligencije u novoj SF seriji Damona Linedlofa

Peacock je objavio puni službeni trailer za SF seriju Mrs. Davis. Serija istražuje svijet u …

Dead Ringers: prvi isječak iz Amazonovog reboota kultnog Cronenbergovog filma

Nakon prvih fotografija i vrlo kratkog teasera Amazon je objavio prvi isječak i novi poster …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics