ZaKon igre – mini konvencija koja će vam predstaviti svijet roleplaya

 

15102015_ZaKon_igre_post

ZaKon igre je jednodnevno događanje posvećeno igrama čiji je sastavni dio preuzimanje i uživljavanje u uloge. Tamo ćete moći doznati kakve sve vrste igara uloga postoje te se okušati u njima, uz pomoć i vodstvo iskusnih igrača. Konvencija će se održati ovu subotu 17. listopada 2015. godine, s početkom u 14:00 sati, u prostorima Filozofskog fakulteta, a ulaz je za sve besplatan.

Program konvencije je podijeljen u četiri cjeline: predavanja, radionice, stolne igre i LARP. Namijenjen je svima, a ne samo onima koji već dobro poznaju ovaj fantastični oblik zabave, nego i onima koji se s njime još nisu susreli do sada. Ovo je prava prilika za prvi doživljaj.

Između ostalog, moći ćete sudjelovati u radionicama glume i izrade kostima, poslušati predavanja i prezentacije, zaigrati čitav niz stolnih igara kao što su Pathfinder, Dragon Age i Toon, kao i postati dijelom svijeta mafije (LARP “Famiglia Bonifacio“), Ratova zvijezda (LARP “Star Wars: Endor“), ili preživjeti u psihološkom trileru (LARP “Love is blue“).

ZaKon igre organiziraju Sekcija za roleplay Kluba studenata Filozofskog fakulteta i Društvo za promicanje kulture i umjetnosti Cygnus, s ciljem približavanja igara uloga što većem broju ljudi. Konvencija je rezultat volonterskog angažmana članova ovih dviju neprofitnih organizacija te predstavlja prvo događanje u nizu planiranih jednodnevnih konvencija srodne tematike.

15102015_ZaKon_igre_raspored

Check Also

Na vidiku je novi Tolkien Pub Quiz!

pub kviz > Želite li sudjelovati u Tolkien pub kvizu, potrebno se prijaviti kao ekipa …

Harry Potter stiže u vaše domove na novoj platformi

Za sve vas koji možda još niste s tim upoznati vrijeme je da vam otkrijemo …

Web Statistics