Otkriveno je tko će tumačiti Yennefer i Ciri u Netflixovoj seriji The Witcher

Nakon puno nagađanja i polemike, Netflix je za svoju fantasy seriju The Witcher pronašao glumice koje će tumačiti likove Yennefer i Ciri.

The Witcher

Freya Allan (The War of the Worlds, Into the Badlands) i Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) se pridružuju Henryju Cavillu odnosno Geraltu od Rivije, kao Ciri i Yennefer, u nadolazećoj fantasy seriji temeljenoj na popularnoj seriji romana Andrzeja Sapkowskog.

Ciri je mlada princeza Cintre, jednog od kraljevstva u fokusu radnje. S druge strane Yennefer je vrlo moćna čarobnica, Geraltova ljubavnica, i majčinska figura prema Ciri. Iako je Netflixova serija direktno inspirirana romanima Sapkowskog, a ne kasnije nastalim video igrama studija CD Projekt Red, bitno je spomenuti da su tamo Ciri i Yennefer iznimno popularni likovi.

U ostalim ulogama ćemo gledati Jodhi May (Game of Thrones, Genius) kao kraljicu Calanthe; Bjorna Hlynura Haraldssona (Fortitude) kao njezinog muža Eista; Adama Levyja (Knightfall, Snatch) kao druida Mousesacka; MyAnna Buring kao rektoricu akademije magije u Aretuzi, Tissaiaju; Mimi Ndiweni i Therica Wilson-Read kao novakinje čarobnice – Fringilla i Sabrina, te Millie Brady kao izgnanu princezu Renfri.

Lauren Schmidt Hissrich koja je producirala Netflixove serije Daredevil i The Defenders je showrunnerica i izvršna producentica serije The Witcher, zajedno s Alikom Sakharovom. Za The Hollywood Reporter Hissrich je izjavila da iako je veliki fan video igara, da će Netflixova serija biti nezavisna od njih i da se neće oslanjati na njih. “Željeli smo napraviti našu vlastitu vizualnu interpretaciju. Kako sam razvijala seriju tako sam se povukla od igranja video igara jer sam se htjela osigurati da serija koju stvaramo bude unikatna.” Također je izjavila i kako nema potrebe za bojazni da će serija biti bez ključnog kulturološkog konteksta, te je najavila kako produkcija samo što nije krenula.

Sada je poznato i da će Alik Sakharov (House of Cards, Game of Thrones) režirati četiri epizode, dok će Alex Garcia Lopez i Charlotte Brändström režirati po dvije epizode.

The Witcher

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

MGM Plus 23. travnja starta s 2. sezonom horor serije From i doku serijom Amityville: An Origin Story

Streaming servis MGM Plus proslavit će pola puta do Noći vještica iliti Halfway to Halloween …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics