Y: The Last Man je konačno dobio prvi trailer!

Bio je dan kao i svaki drugi, dok se odjednom nije sve promjenilo. Na Zemlji je potpuno neočekivano ostao samo jedan muškarac. Danas smo konačno dobili prvi pogled na kaotični svijet u kojem su svi muškarci umrli osim jednog, doslovno posljednjeg primjerka – Yoricka, gdje su uz njega ostale samo žene koje se trude najbolje što mogu da ponovo uzdignu društvo nakon toga. Serija Y: The Last Man (Y, posljednji muškarac na svijetu) je adaptacija vrlo popularnog DC-jevog strip serijala čiji su tvorci Brian K. Vaughan i Pia Guerra. Općenito se na pokušaj adaptacije čekalo jako dugo, kao i na izvedbu ove koju su nam spremili FX i Hulu, čija je produkcija trajala nekoliko godina. Showrunnerica serije je Eliza Clark (Animal Kingdom), nakon što su projekt svojedobno napustili Michael Green (Logan, Blade Runner 2049) i Aida Croal (Luke Cage). Prve dvije epizode je režirala Louise Friedberg.

Radnja se odvija u postapokaliptičnom svijetu u kojem je kataklizmički događaj desetkovao svakog sisavca s Y kromosomom, osim jednog cisrodnog čovjeka i njegovog ljubimca majmuna. Serija prati preživjele u tom novom svijetu dok se bore da povrate izgubljeno i ostvare priliku da sagrade nešto bolje.

Glavne uloge tumače Ben Schnetzer (Warcraft) kao Yorick, Olivia Thirlby (Dredd) kao Yorickova sestra, Diane Lane (Justice League) kao njihova majka i buduća predsjednica te Ashley Romans (NOS4A2) kao agentica 355.

Y: The Last Man na FX on Hulu stiže 13. rujna.

Y: The Last Man

Check Also

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics