Wu Assassins otkriva još jednu priču o “izabranom”

Netflix je za sada nazaustavljiv, barem po pitanju štancanja novog sadržaja. No ako je suditi po nedavno objavljenoj seriji Another Life, puno toga je jedva ili u potpunosti negledljivo. Da nas ne očekuje neka luda SF vožnja to nam je već mogao reći i trailer, ali ono što smo dobili je doista ispod svakog nivoa. Sada kada smo izdali upozorenje, krećemo dalje. Netflix je nedavno objavio trailer za Wu Assassins, njihovu novu akcijsku SF seriju, za koju još ne znamo koliko će biti gledljiva. No ako ste fan mističnih moći i borilačkih vještina, ovo bi vas moglo zaokupirati.

Wu Assassins prati priču o Kai Jinu, mladom kuharu kineske četvrti u današnjem San Franciscu, dok se upliće u potragu Kineske trijade za smrtonosnim drevnim silama poznatim kao “Wu Xing”. Nakon susreta s mističnim duhom, Kai nevoljko postaje Wu Assassin, koristeći svoje unaprijeđene borilačke vještine kako bi povratio nadnaravne moći od petorice kriminalaca koji prijete uništavanjem svijeta.

Tvorci serije su John Wirth (Hap and Leonard) i Tony Krantz (24), dok glumačku ekipu čine Iko Uwais kao Kai Jin, Summer Glau kao gospodična Jones, Byron Mann kao Uncle Six, Li Jun Li kao Jenny Wah, Celia Au kao Ying Ying, Lewis Tan kao Lu Xin Lee, Lawrence Kao kao Tommy Wah, Tommy Flanagan kao Alec McCullough, Katheryn Winnick kao Christine Gavin, Tzi Ma kao gospodin Young, JuJu Chan kao Zan, Robin McLeavy kao Maggie McCullough, Travis Caldwell kao Gideon i Mark Dacascos kao “redovnik”.

Wu Assassins na Netflix stiže 08. kolovoza, s ukupno 10 epizoda prve sezone.

Wu Assassins

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics