Wonder Woman 1984: prvi pogled na Cheetah

Nedavno smo dobili prvi pogled na Wonder Woman 1984, nastavak najboljeg i za sada najprofitabilnijeg filma iz DC-jevog kinematografskog svemira. Prvi pogled su očekivano bile dvije fotografije od kojih je jedna vrlo neočekivano otkrila ni manje ni više nego lik Stevea Trevora (Chris Pine) koji je poginuo pri kraju prvog dijela. Druga fotografija otkriva lik Diane Prince, točnije njezin odraz u televizijskim ekranima na kojima možemo vidjeti tipične scene i likove iz osamdestih godina.

Nakon toga sama Gal Gadot je na svom Instagram profilu objavila i fotografiju novog kostima iz filma Wonder Woman 1984. Kostim je doduše iznimno sličan onom iz prvog filma koji je izašao prošle godine, no sitne razlike postoje, njegove boje su intenzivnije i prelijevaju se iz sjajne crvene, u plavu i zlatnu.

Danas smo pak dobili i prvi službeni pogled na Kristen Wiig aka Cheetah, no na žalost fotka otkriva njezin lik prije nego što je postala zlikovkom iliti neprijateljicom Wonder Woman. Fotografiju je na Twitteru podijelila sama redateljica Patty Jenkins, s natpisom: “Enter Barbara Minerva”. Za neupućene Barbara Minerva je u stripovima pravo ime Cheetah. Ona je, barem u izvornom materijalu nasljednica velikog bogatstva čija je strast arheologija. Na jednoj od njezinih ekspedicija završit će Africi gdje će nakon otkrića izgubljenog grada Urzkartagana uslijed rituala primiti besmrtne moći Cheetah.

U filmu također glumi i Pedro Pascal u za sada neotkrivenoj ulozi. Scenarij potpisuju Patty Jenkins, Geoff Johns i Dave Callaham.

Premijera filma se očekuje u siječnju 2019. godine.

Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984

Check Also

Serija What We Do in the Shadows je obnovljena za 3. sezonu!

Ako je suditi po dosadašnjim kritikama druga sezona FX-ove humoristične serije What We Do in …

Tenet: stigao je novi misteriozni trailer za Nolanov film

Warner Bros. Pictures je objavio novi trailer za Tenet, redatelja Christophera Nolana. I dok se …

Web Statistics