Wonder Woman 1984., novi trailer daje prvi pogled na potpunu transformaciju Cheetah

Warner Bros. je objavio potpuno novi trailer za Wonder Woman 1984. na virtualnoj konvenciji DC FanDome, i za sada se nastavak čini prilično spektakularnim. Novi eksplozivni trailer je otkrio Kristen Wiig u njezinom potpunom preobražaju u Cheetah. Njezin kompletni preobražaj vas očekuje tek na samom kraju trailera, dok većina ostalog materijala pokušava odgovoriti na pitanje što je Barbaru Ann Minervu natjeralo na tako radikalnu transformaciju.

Wonder Woman 1984. je režirala Patty Jenkins, prema scenariju kojeg potpisuje zajedno s Geoffom Johnsom i Davidom Callahamom. U glavnim ulogama ponovo gledamo Gal Gadot kao Dianu a.k.a. Wonder Woman, ali i Chrisa Pinea kao Stevea Trevora koji je poginuo na kraju prvog dijela. Sada je više nego jasno da Chris kao Steve ima značajnu ulogu u filmu, i da je očito preživio, ali ako se pitate kako, na to pitanje nećete pronaći konkretan odgovor ni u ovom traileru, ali je sve jasnije da svoje prste u tome ima Maxwell Lord (Pedro Pascal).

Službeni sinopsis filma još nije otkriven. Ono što znamo je da su glavni negativci filma Barbara Minerva i Maxwell Lord. Barbara Minerva je poznata kao negativka Cheetah. Ona svoju priču započinje kao bliska prijateljica Diane, ali s vremenom se udalje i postanu ozbiljni neprijatelji. Drugi negativac je Pedro Pascal kao enigmatični ljigavi poslovnjak Maxwell Lord, kojeg Jenkins opisuje kao “kralja tv reklama”. “On javnosti prodaje san. On će učiniti sve da bude uspješan, ali ponekad kad dobiješ što poželiš ta veličina dolazi uz cijenu.”

Wonder Woman 1984. bi nakon brojnih pomicanja radi pandemije koronavirusa trebala konačno stići 02. listopada.

Wonder Woman 1984.

Check Also

Prvi teaser za Netflixov distopijski film The Platform 2

Prvi pogled na Netflixov distopijski film The Platform 2 (Platforma 2) dobili smo još u …

Novi teaser za Appleovu 2. sezonu serije Severance!

Objavljen je friški teaser za drugu sezonu jedne od najboljih Appleovih žanrovskih serija – Severance. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics