WitcherCon: prvi konkretniji pogled na 2. sezonu serije The Witcher

U sklopu prvog virtualnog WitcherCona, Netflix je objavio prvu konkretniju najavu za drugu sezonu igrane serije The Witcher. No to nije sve, otkriven je i poster, naslovi epizoda (osim supertajnog finala) te kada stiže druga sezona ove iščekivane serije. Idemo redom, ako vam se ne čita članak tada odmah skočite na njegov kraj gdje ćete pronaći trailer i poster. Druga sezona serije sa svojih osam epizoda na Netflix stiže 17. prosinca, a naslovi epizoda izuzev finala su sljedeći: “A Grain of Truth”, “Kaer Morhen”, “What Is Lost”, “Redanian Intelligence”, “Turn Your Back”, “Dear Friend” i “Voleth Meir (Deathless Mother)”.

Uvjeren da je Yenneferin život izgubljen u bitci kod Soddena, Geralt od Rivije dovodi princezu Cirillu na najsigurnije mjesto koje poznaje, u svoj dom iz djetinjstva Kaer Morhen. Dok kraljevi, vilenjaci, ljudi i demoni kontinenta teže nadmoći izvan njegovih zidina, on mora zaštititi djevojku od nečeg daleko opasnijeg: tajanstvene unutarnje moći koju ona posjeduje.

Uz Henryja Cavilla kao Geralta od Rivije, od glavnih aktera prve sezone vraćaju se Anya Chalotra kao Yennefer, Joey Batey kao Jaskier i Freya Allan kao Ciri.

Nova lica koja stižu s drugom sezonom su Kim Bodnia (Killing Eve) kao Vesemir, Adjoa Andoh (Bridgerton) kao Nenneke, Graham McTavish (Outlander) kao Dijkstra, Kristofer Hivju (Game of Thrones) kao Nivellen, Yasen Atour (Young Wallender) kao Coen, Agnes Bjorn kao Vereena, Paul Bullion (Peaky Blinders) kao Lambert, Thue Ersted Rasmussen (Fast and Furious 9) kao Eskel, Aisha Fabienne Ross (The Danish Girl) kao Lydia, Mecia Simson kao Francesca, Simon Callow i Liz Carr kao Codringher i Fenn, Chris Fulton kao Rience, Cassie Clare kao Philippa Eilhart i Kevin Doyle kao Ba’lian.

Trailer je pun detalja koji će sigurno oduševiti kako fanove knjiga Andrzeja Sapkowskog, tako i fanove video igara CD Projekt REDa koje su inspirirane njima. Stoga krenite u lov! Ali ako vam ni to nije dovoljno (ne, ne nudimo set noževa ni mačeva) kliknite na službenu web stranica Witchera koja je ažurirana s nekim doista zanimljivim stvarima.

– So, I’m your destiny?
– You’re much more than that, Cirilla.

The Witcher

Check Also

The Ark: prvi pogled na SYFY-evu nadolazeću seriju!

Ako se želite investirati u novu SYFY-evu seriju tada skrećemo pozornost ne netom objavljeni kratki …

Prvi pogled na SF triler Mickey 17 s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi!

Warner Bros. je s iznimno kratkim teaserom otkrio kada u kina stiže SF triler Mickey …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics