Wish: novi trailer i poster za Disneyjev animirani film!

Walt Disney Animation Studios objavio je novi trailer i poster za nadolazeći animirani film Wish. Režiseri su Chris Buck (Frozen) i Fawn Veerasunthorn (Raya and the Last Dragon), dok scenarij potpisuju Buck, Jennifer Lee (Frozen, Frozen 2) i Allison Moore (Night Sky, Manhunt).

Novi trailer otkriva više o magičnom kraljevstvu Rosas kojim vlada kralj Magnifico, a koje je sačinjeno na željama i nadama ljudi. Kralj ima sposobnost ispuniti želje svog naroda, a kao šegertica za njega radi Asha koja s vremenom saznaje da kralj ipak neće ispuniti većinu želja kraljevstva. Nakon neslaganja s kraljem, Asha je sama zaželjela želju na zvijezdi. To dovodi do njezinog susreta sa Star, koja je mala kozmička lopta bezgranične energije. Nakon što sazna što se dogodilo, kralj govori svima kako je Asha izdajica, što je prisiljava na bijeg.

Glasove su glavnim likovima posudili: Ariana DeBose kao Asha, Chris Pine kao kralj Magnifico, Alan Tudyk kao Ashina omiljena koza Valentino, Angelique Cabral kao kraljica Amaya, Victor Garber kao Ashin djed Sabino, Natasha Rothwell kao Ashina majka Sakina. Osim njih, tu je i Ashina grupa ljudi od povjerenja, zaštitnika i prijatelja: Jennifer Kumiyama kao Ashina najdraža prijateljica Dahlia, koja je iskusna pekarica i neslužbena vođa njihove skupine; Evan Peters kao Simon, snažan tip s velikim srcem i još većim zijevanjem; Harvey Guillén kao Gabo, koji je možda ciničan, ali zato ima zlatno srce; Ramy Youssef kao Safi, koju muče alergije; Niko Vargas kao Ashin uvijek nasmijani prijatelj Hal; Della Saba kao naizgled sramežljiva tinejdžerica Bazeema, koja je puna iznenađenja i Jon Rudnitsky kao Ashin prijatelj rumenih obraza Dario.

Wish u kina stiže već 22. studenog, dok će na Disney Plus platformu stići 2024. godine.

Wish

Check Also

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics