Willy’s Wonderland: Nicolas Cage u borbi protiv animatroničkih čudovišta!

Objavljen je prvi teaser za film Willy’s Wonderland, i ne, nismo pogriješili u pisanju naslova. Priča dakle ide ovako, incijalno poznat kao Wally’s Wonderland, film je preimenovan u Willy’s Wonderland u kojem glavnu ulogu tumači Nicolas Cage. Riječ je o horor filmu za kojeg je još u lipnju predstavljen promo poster, da bi sada konačno dobili i pokoju pokretnu sličicu. Teaser je doista vrlo kratak, ali jasno daje do znanja kako nas očekuje otkačena, akcijom nabijena zastrašujuća vožnja.

Domar (Cage) će se naći zaglavljen u udaljenom gradu. U nemogućnosti da plati popravak svog džipa, pristaje otplatiti dug provodeći noć čisteći Willy’s Wonderland, napušteni tematski park prepun animatroničkih likova koji su nekada bili glavna atrakcija za djecu. Ali Willy’s Wonderland nosi mračnu tajnu koju će domar uskoro i sam otkriti. Namamljen je u smrtonosnu zamku, ili bolje rečeno, pravu noćnu moru, gdje ga žele uništiti oživljeni, zli animatronički likovi. Domar je tako prisiljen se boriti s jednim po jednim čudovištem, pokušavajući preživjeti do jutra…

Redatelj filma je Kevin Lewis (The Drop), a scenarij potpisuje G.O. Parsons. Ostale glavne uloge tumače Emily Tosta (Party of Five), Beth Grant (No Country For Old Men), Ric Reitz (The Resident) i Chris Warner (Machete).

Kevin Lewis je u intervjuu za EW otkrio da bi bio više nego sretan da dobije priliku raditi i na nastavaku, ako se Willy’s Wonderland pokaže kao dobitna kombinacija. “Ako filmski bogovi tako odluče, mislim da ima još puno avantura za Willyja i njegovu bandu.”

Film u kina stiže negdje iduće godine, točan datum još nije poznat.

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics