Willow: specijalni pogled i novi poster za nadolazeću seriju!

Preostalo je još samo mjesec dana do premijere fantasy serije Willow, nastavka na događanja iz kultnog istoimenog filma iz 1988. godine. Disney i Lucasfilm su stoga objavili novi specijalni pogled na seriju i friški poster. Najnoviji video stavlja naglasak na akcijske sekvence, i također nam nudi bolji uvid u heroje koji će pratiti Willowa na njegovom putovanju da spasi svijet.

Iako se Warwick Davis vratio svojoj ulozi kao Willow Ufgood fokus priče ovaj je puta na princezi Kit (Ruby Cruz) koja mora spasiti svog otetog brata blizanca. Kit neće biti sama u svojoj potrazi, jer će je pratiti ratnica Jade (Erin Kellyman) i Kitina sluškinja Dove (Ellie Bamber). Trima mladim ženama se pridružuje i Boorman (Amer Chadha-Patel) u zamjenu za oslobođenje iz zatvora.

Osim Davisa svojim su se ulogama iz filma vratili Joanne Whalley kao Sorsha, Kevin Pollak kao Rool i Rick Overton kao Franjean. Također ćemo u seriji gledati i Christiana Slatera koji će po svemu sudeći tumačiti misterioznog prijatelja Madmartigana, lika kojeg je u originalnom filmu tumačio Val Kilmer.

Jonathan Kasdan (Solo: A Star Wars Story) je showrunner serije, ali i jedan od scenarista zajedno s Johnom Bickerstaffom (Grounded) i Hannah Friedman (Obi-Wan Kenobi). Incijalno je redatelj projekta trebao biti Jon M. Chu (Crazy Rich Asians, In the Heights), no njegovu su ulogu preuzeli Stephen Woolfenden (Outlander), Jamie Childs (His Dark Materials) i Debs Paterson (A Discovery of Witches). Izvršni producenti su Tommy Harper, Michelle Rejwan, Ron Howard, Jonathan Kasdan, Kathleen Kennedy za Lucasfilm, Wendy Mericle i Roopesh Parekh.

Serija Willow na Disney Plus platformu premijerno stiže 30. studenog.

Willow

Check Also

Outer Range: trailer za 2. sezonu serije izaziva putovanjem kroz vrijeme

Prime Video objavio je prvi službeni trailer i poster za drugu sezonu SF mystery serije …

Prvi pogled na antologijsku SF seriju A Thousand Suns

Pred vratima je uzbudljiva, originalna web SF serija A Thousand Suns čiji prvi teaser trailer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics