Willow: prvi trailer za seriju koja je nastavak kultnog fantasy filma iz 1988. godine!

Jučer je objavljen prvi službeni teaser trailer za nadolazeću Disneyjevu fantasy seriju Willow, a otkriven je i datum premijere. Radnja serije je smještena 20 godina nakon događaja iz kultnog istoimenog filma iz 1988. godine. Ron Howard se projektu vratio u ulozi izvršnog producenta, zajedno sa zvijezdom filma Warwickom Davisom, koji ponovno tumači Willowa Ufgooda. Osim Davisa svojoj se ulozi iz filma vratila i Joanne Whalley kao Sorsha. Ostatak glumačke ekipe zaokružen je novim licima koja će postati novi heroji.

Nova lica čine Erin Kellyman (Solo: A Star Wars Story), Rosabell Laurenti Sellers (Game of Thrones), Tony Revolori (Spider-Man: Homecoming), Ellie Bamber (The Nutcracker and the Four Realms), Dempsey Bryk (Black Mirror), Ruby Cruz (Mare of Easttown), Amar Chadha-Patel (The Third Day) i Talisa Garcia (Baptiste) koji će ući u povijest kao prvi otvoreno transrodni glumac angažiran na projektu kuće Lucasfilm.

Iako se Davis vratio svojoj ulozi kao Willow Ufgood fokus priče je ovaj puta na princezi Kit (Ruby Cruz) koja mora spasiti svog otetog brata blizanca. Kit neće biti sama u svojoj potrazi, jer će je pratiti ratnica Jade (Erin Kellyman) i Kitina sluškinja Dove (Ellie Bamber). Trima mladim ženama se pridružuje i Boorman (Amer Chadha-Patel) u zamjenu za oslobođenje iz zatvora.

Ostali izvršni producenti serije su Wendy Mericle, Michelle Rejwan, Kathleen Kennedy i Jonathan Kasdan koji je ujedno i showrunner, ali i jedan od scenarista zajedno s Johnom Bickerstaffom (Grounded) i Hannah Friedman (Obi-Wan Kenobi). Incijalno je redatelj projekta trebao biti Jon M. Chu (Crazy Rich Asians, In the Heights), no njegovu su ulogu preuzeli Stephen Woolfenden (Outlander), Jamie Childs (His Dark Materials) i Debs Paterson (A Discovery of Witches).

Willow na Disney Plus platformu premijerno stiže 30. studenog. Kako vam se čini prvi trailer?

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics