Willow: magija se vraća u novom traileru za seriju koja je nastavak kultnog filma!

Disney i Lucasfilm su u sklopu D23 Expo konvencije objavili novi trailer i poster za fantasy seriju Willow, nastavak na događanja iz kultnog istoimenog filma iz 1988. godine. Trailer je pun akcije, magije i humora, te je vrlo šarmantan. Uostalom ako ništa drugo tu je opet u glavnoj ulozi Warwick Davis, koji reprizira svoju ulogu Willowa Ufgooda. Također u sklopu konvencije otkriveno je i da se glumačkoj ekipi pridružio Christian Slater koji će izgleda biti misteriozni prijatelj Madmartigana, lika kojeg je u originalnom filmu tumačio Val Kilmer. “Volim fantasy i SF, i biti dio ove serije bilo je, biti ću iskren s vama, apsolutno ostvarenje sna. Raditi s [Warwickom] bilo je sjajno. [On je] legenda. Mislim da je cijela ova glumačka postava odlična. Biti dio ove obitelji bilo je vrlo uzbudljivo.” – izjavio je Slater na pozornici D23 Expo konvencije.

Osim Davisa svojoj se ulozi iz filma vratila i Joanne Whalley kao Sorsha. Ostatak glumačke ekipe zaokružen je novim licima koja će postati novi heroji.

Iako se Davis vratio svojoj ulozi kao Willow Ufgood fokus priče ovaj je puta na princezi Kit (Ruby Cruz) koja mora spasiti svog otetog brata blizanca. Kit neće biti sama u svojoj potrazi, jer će je pratiti ratnica Jade (Erin Kellyman) i Kitina sluškinja Dove (Ellie Bamber). Trima mladim ženama se pridružuje i Boorman (Amer Chadha-Patel) u zamjenu za oslobođenje iz zatvora.

Jonathan Kasdan je showrunner serije, ali i jedan od scenarista zajedno s Johnom Bickerstaffom (Grounded) i Hannah Friedman (Obi-Wan Kenobi). Incijalno je redatelj projekta trebao biti Jon M. Chu (Crazy Rich Asians, In the Heights), no njegovu su ulogu preuzeli Stephen Woolfenden (Outlander), Jamie Childs (His Dark Materials) i Debs Paterson (A Discovery of Witches).

Willow na Disney Plus platformu premijerno stiže 30. studenog.

Willow

Check Also

The Terror: Devil in Silver, Dan Stevens tumačit će glavnu ulogu!

Antologijska horor serija The Terror vraća se na AMC s trećom sezonom, koja nosi naslov …

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics