Serija What We Do in the Shadows je obnovljena za 3. sezonu!

Ako je suditi po dosadašnjim kritikama druga sezona FX-ove humoristične serije What We Do in the Shadows je čak i bolja nego prva. Naprosto je divno proširila svijet na najluđi, najapsurdniji i najduhovitiji mogući način. Jer tako nešto i očekujete od ovakve serije. Stoga ne treba čuditi da je FX dao zeleno svjetlo za treću sezonu. Dapače nakon tako divnih kritika i porasta u broju gledatelja bilo bi čudno jedino da mreža nije odlučila krenuti dalje.

Obnova za treću sezonu je stigla prije kraja druge sezone, jer finale nas očekuje tek 10. lipnja. No FX je već objavio kako je kroz prvih šest epizoda druge sezone, u usporedbi s prvom sezonom broj gledatelja porastao za čak 25%.

“Nevjerojatno smo sretni kako kritičari i publika gledaju na Shadows,” izjavio je Nick Grad, šef originalnog programa za FX Entertainment. “Iz tjedna u tjedan producenti, pisci i naša nevjerojatna glumačka ekipa i dalje čine jednu od najsmješnijih i najboljih humorističnih serija na TV-u.”

Scenaristi i izvršni producenti su Jemaine Clement i Taika Waititi, tvorci originalnog istoimenog filma kojim je serija i inspirirana.

Glavne uloge tumače Matt Berry (The IT Crowd), Kayvan Novak (Early Man), Natasia Demetriou (Year Friends) i Harvey Guillen (The Magicians). U drugoj sezoni gostujuće zvijezde su Mark Hamill (Star Wars), Craig Robinson (This Is the End) i Haley Joel Osment (A.I. Artificial Intelligence, Future Man), dok su u prvoj sezoni gosti bili Dave Bautista, Evan Rachel Wood, Danny Trejo, Wesley Snipes, Paul Rubens i Tilda Swinton.

Ako već niste svakako čekirajte seriju, na stranici Rotten Tomatoes za prvu sezonu ima iznimno veliku ocjenu kritičara od 94%. Druga sezona za sada nosi ocjenu kritičara od čak 100%, a bolje od toga ne može.

What We Do in the Shadows

Check Also

The Power: prvi elektrificirajući trailer za Amazonovu tv adaptaciju!

Amazon Studios i Sister Pictures objavili su prvi teaser trailer za nadolazeću seriju The Power …

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics