Westworld: trailer za 3. sezonu preispituje vezu čovjeka i robota

“Svi mi imamo svoju ulogu za odigrati.”

Druga sezona je završila opakim cliffhangerom. Troje Westworldovih domaćina je uspjelo prošvercati same sebe u stvarni svijet. Dolores i Bernard se nalaze u svojim originalnim tijelima, no treći misteriozni domaćin trenutno kontrolira tijelo Charlotte Hale.

HBO je na San Diego Comic-Conu objavio punokrvni trailer za treću sezonu serije Westworld. Kao što je to već nagovjestio i prvi teaser trailer sljedeće poglavlje ove SF serije je svojevrsni meki reboot, s većinom radnje koja seli u stvarni svijet. No park se nije potpuno napustio što nam između ostalog daje do znanja i Maevein lik, koja se nalazi u potpuno novom parku, tematski vezanim uz Drugi svjetski rat. Uz trailer objavljeni su i posteri likova.

Glavne uloge u novoj sezoni tumače Aaron Paul (Breaking Bad), Lena Waithe (Ready Player One), Marshawn Lynch, Vincent Cassel (Black Swan), Kid Cudi, Liam Hemsworth, Tessa Thompson, Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris i Jeffery Wright.

Tvorci i izvršni producenti serije su Jonathan Nolan i Lisa Joy. Ostale izvršne producente čine J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis i Ben Stephenson.

Nolan i Joy su još prošle godine u intervjuu za Hollywood Reporter govorili o mogućim smjerovima i planovima za treću sezonu. Tada su već najavili kako bi se treća sezona trebala odvijati izvan parka, odnosno u stvarnom svijetu. Također su se oboje složili da je potrebna radikalna promjena, te da se fanovi za to trebaju pripremiti. Joy je navela kako rad na trećoj sezoni izgleda kao svojevrsni novi početak, novo osmišljavanje priče, a Nolan se složio i dodao da je takva perspektiva istovremeno podjednako zastrašujuća i uzbudljiva. Tvorci serije su se osvrnuli i na Dolores i njenu daljnju priču. Otkrili su kako ćemo u nadolazećoj sezoni vidjeti kakve je dalje ciljeve postavila sebi:
“Mislim da je Dolores sada jasno “postavljena” i logično je da ima dugoročne planove, veće ciljeve. To su egzistencijalni ciljevi do kojih se može dolaziti eonima, i to je fascinantan nivo priče u koji se upuštamo.” – objasnio je Nolan.

Treća sezona serije Westworld na HBO stiže 2020. godine.

Westworld

Westworld

Westworld

Westworld

Westworld

Westworld

Westworld

Westworld

Check Also

Prvi trailer za seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Apple TV Plus konačno je objavio prvi trailer i poster za seriju Time Bandits, remake …

Prvi teaser za Marvelovu seriju Agatha All Along!

Marvel je objavio prvi teaser trailer i poster za seriju Agatha All Along, spin-off serijala …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics