Westworld: novi trailer za 4. sezonu propituje prirodu stvarnosti!

Teaser trailer za četvrtu sezonu distopijske HBO-ove serije Westworld dobili smo u svibnju, a sada je stigao i puni trailer koji unatoč tome što nudi više materijala, i samim time više mrvica za potencijalni razvoj radnje i dalje zadržava iznimno visoku razinu misterija. Prvi trailer je podcrtavao činjenicu da su stvari u Westworldu daleko od savršenih, dok ovaj kroz svoje likove preispituje prirodu stvarnosti i/ili ih pratimo u pokušajima stvaranja njihove nove, vlastite stvarnosti. Ukratko i dalje nećete biti sigurni što vas to očekuje u nadolazećih osam epizoda, ali barem se čini zanimljivim.

“Četvrta sezona će biti bliža Westworldu kojeg ste naučili očekivati i više će se baviti nekim problemima i tehnologijom koja će nam izgledati poznato, kao i uvijek. Bit će vrlo uzbudljivo.” – svojedobno je izjavio Wright. Usput nam je dao i malu natruhu onoga što očekuje njegov lik u novoj sezoni: “Bernard još uvijek pokušava sve riješiti i još uvijek je dio ‘borbe’. Borba se nastavlja, a Bernard je u središtu svega toga. Bit će zabavno.”

Ponovo ćemo gledati Jeffreyja Wrighta, Eda Harrisa, Thandiwe Newton, Lukea Hemswortha, Tessu Thompson, Angelu Sarafyan, Aarona Paula, Jamesa Marsdena i Evan Rachel Wood kao Christinu. Od novih lica očekuje nas Ariana DeBose, Aurora Perrineau i Daniel Wu.

Četvrta sezona Westworlda na HBO i HBO Max stiže 26. lipnja. Tvorci serije su Jonathan Nolan i Lisa Joy koji su također i izvršni producenti zajedno s J.J. Abramsom, Richardom J. Lewisom, Robertom Patinom, Athenom Wickham i Benom Stephensonom.

Check Also

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

One comment

  1. Prva sezona WW je bila, ‘ajde da budem darežljiv, poluzanimljiva, ali sve kasnije je totalna, jeziva katastrofa. Konfuzno, dosadno, besmisleno, bezvezno. Tko baca novac na ovo ništa, tko to gleda uopće..? Bilo kakvi kriteriji su očito davno otišli duboko ispod ništice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics