Westworld je uoči premijere dobio neobičan novi poster i dva promo videa

 

Od izvršnih producenta Jonathana Nolana (Interstellar) i Lise Joy (Dodir života i smrti) stiže nam sf serija „Westworld“ koja će na HBO kanalu biti emitirana u ponedjeljak, 03. listopada u 20:00 h. Prva epizoda Westworlda isti će dan biti dostupna i na uslugama videa na zahtjev – HBO On Demand i HBO GO.

Westworld se opisuje kao mračna odiseja o osvitu umjetne inteligencije i evolucije grijeha. Smještena je na raskrižju bliske budućnosti i ponovno zamišljene prošlosti, ona istražuje svijet u kojem svaki ljudski apetit, ma kako plemenit ili izopačen, može biti zadovoljen.

Glavni dio glumačke ekipe čine Anthony Hopkins kao dr. Robert Ford, osnivač Westworlda koji ima beskompromisnu viziju parka i njegove evolucije; Ed Harris kao Čovjek u Crnom, destilacija čistog zla u jednom čovjeku; Evan Rachel Wood kao Dolores Abernathy, provincijska rančerova kći koja počinje otkrivati da je njezino idilično postojanje pomno konstruirana laž; James Marsden kao Teddy Flood, pridošlica s bliskom i ponavljajućom vezom s Dolores; Thandie Newton kao Maeve Millay, madam sa smislom za opstanak; Jeffrey Wright kao Bernard Lowe, briljantan i donkihotovski šef programskog odjela Westworlda.

Serija je inspirirana kultnim filmom iz 1973. koji je napisao i režirao Michael Crichton (Jurski park). Film Westworld (Stari Divlji zapad) biti će također prikazan i to uoči premijere serije – 01. listopada u 19:00 h na kanalu HBO 2, a isti dan biti će dostupan i putem usluge www.HBOGO.hr.

“Kada bi se mašti mogli u potpunosti prepustiti i raditi baš sve što poželite – mislite li da bi o sebi otkrili stvari koje niste željeli znati?“ – Jonathan Nolan

27092016_westworld_poster

Check Also

Prvi isječak iz distopijskog filma Night Raiders

Prvi isječak iz nezavisnog distopijskog trilera Night Raiders koji je svoju premijeru upravo doživio na …

Prvi trailer za SF triler Voyagers!

Lionsgate je netom objavio prvi trailer i poster za SF triler Voyagers. Redatelj i scenarist …

Web Statistics