Wednesday: trailer zadirkuje misterijem, kaosom i ubojstvima u Netflixovoj seriji

Netflix je konačno objavio prvi trailer za seriju Wednesday, nadolazeći spin-off filma The Addams Family (Obitelj Adams) i njegovih nastavaka. Titularnu ulogu tumači Jenna Ortega u svom prvom velikom TV projektu kao glavna glumica. Trailer otkriva specifičan setting kojeg je Tim Burton kreirao za potrebe serije, i prilično jasno oslikava kakav je lik Wednesday. Očekivano Wednesday se u standardnim školama nije osjećala kao da tamo pripada, te je prošla kroz čak osam škola u pet godina. Iz zadnje je izbačena ni manje ni više nego zbog krvavog incidenta s piranjama. Stoga je roditelji šalju u Nevermore Academy, prestižni internat za neprilagođene. Tamo će se Wednesday snaći puno bolje, iako neće nedostajati incidenata, kaosa i destrukcije za koji će biti odgovorna.

Serija je nadnaravni misterij, koji u fokusu ima Wednesday Addams tijekom njezinog pohađanja internata Nevermore Academy. Wednesday nastoji ovladati svojim nadnaravnim psihičkim sposobnostima koje se još razvijaju, osujećujući monstruozna ubojstva, koja teroriziraju lokalni grad, i riješiti nadnaravni misterij koji je upleo i njezine roditelje još prije 25 godina – sve dok navigira njenim novim i vrlo zamršenim odnosima u Nevermoreu.

Ostale glavne uloge tumače Catherine Zeta-Jones kao Morticia Addams, Luis Guzmán kao Gomez Addams, Riki Lindhome kao dr. Valerie Kinbott, Jamie McShane kao šerif Donovan Galpin, Tommie Earl Jenkins kao gradonačelnik Walker, Isaac Ordonez kao Pugsley, Gwendoline Christie kao ravnateljica Larissa Weems. Također ćemo imati priliku gledati i Christinu Ricci u za sada nepoznatoj ulozi.

Redatelj i izvršni producent serije je Tim Burton (Edward Scissorhands, Beetlejuice, Sweeney Todd, Batman), dok su showrunneri, scenaristi i ujedno izvršni producenti Al Gough i Miles Millar (Smallville, Into the Badlands).

Wednesday na Netflix stiže ovu jesen sa svih osam epizoda. Kako vam se čini?

Check Also

Fallout: otkriven je sinopsis i galerija fotki za Amazonovu adaptaciju

Prvi pogled na Amazonovu seriju Fallout smo tehnički dobili još prošle godine kada je objavljena …

Prvi pogled na seriju Agatha: Darkhold Diaries

Prošlo je dosta vremena otkako smo posljednji put vidjeli Agathu Harkness. I proći će još …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics