Wednesday: Christina Ricci je dio glavne glumačke postave Burtonove serije!

Ako je vjerovati Deadlineu fanovi The Addams Family će biti oduševljeni friško pristiglom ekskuzivom da ćemo u nadolazećoj Netflixovoj seriji Wednesday gledati ni manje ni više nego Christinu Ricci. Ako redovito pratite žanrovske vijesti onda znate da to neće biti u njezinoj nekadašnjoj ulozi jer nju je preuzela Jenna Ortega (Scream, X). Za sada nije potvrđeno koju će ulogu Ricci tumačiti, osim da će to biti potpuno novi lik. Trenutne informacije govore da će to biti uloga slična onoj koju je trebala tumačiti Thora Birch prije nego što je napustila projekt radi osobnih razloga. Ricci navodno već tjednima radi na seriji, a završetak snimanja u produkciji MGM-a se očekuje krajem mjeseca.

Redatelj i izvršni producent serije je Tim Burton (Edward Scissorhands, Beetlejuice, Sweeney Todd, Batman). Showrunneri, scenaristi i izvršni producenti su Al Gough i Miles Millar (Smallville, Into the Badlands). Ostali izvršni producenti su Andrew Mittman (The Addams Family, Alphas), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Kayla Alpert (Code Black, Up All Night), Jonathan Glickman (Addams Family 2) i Gail Berman (The Addams Family, Alphas).

Serija se opisuje kao nadnaravna misterija, koja u fokusu ima Wednesday Addams dok se nalazi na Nevermore Academy. Wednesday nastoji ovladati svojim nadnaravnim psihičkim sposobnostima koje se još razvijaju, osujećujući monstruozna ubojstva, koja teroriziraju lokalni grad, i rješiti nadnaravni misterij koji je upleo i njezine roditelje još prije 25 godina – sve dok navigira njenim novim i vrlo zamršenim odnosima u Nevermoreu.

U ostalim za sada otkrivenim ulogama gledat ćemo Catherine Zeta-Jones kao Morticiu Addams i Luisa Guzmána kao Gomeza Addamsa.

Prva sezona serije se sastoji od osam epizoda. Još uvijek nije poznat datum premijere na Netflixu, ali se očekuje da će to biti kasnije ove godine.

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics