We Have a Ghost: prvi trailer za Netflixovu obiteljsku nadnaravnu avanturu!

Netflix je objavio prvi trailer i poster za film We Have a Ghost, koji se za sada čini kao simpatična žanrovska komedija. U traileru na žalost ništa doista posebno ne iskače, osim možda da duha tumači David Harbour (Stranger Things) i da jednu od ostalih uloga tumači uvijek upadljiva Jennifer Coolidge (White Lotus). Ne očekujemo da će nas film odvesti nekim neobičnim smijerom, ali ako tražite novu obiteljsku avanturu za prikratiti vrijeme čini nam se da će ovo biti barem solidno ostvarenje. Tome bi svakako trebala ići u prilog činjenica da je za režiju zaslužan Christopher Landon (Happy Death Day, Freaky). Film je baziran na kratkoj priči Ernest, koju je napisao Geoff Manaugh. We Have a Ghost priča priču o pomalo disfunkcionalnoj obitelji koja se seli u staru ukletu kuću. Umjesto da ih duh svojom pojavom prestravi i potjera, kao sve ostale, oni odlučuju na tome zaraditi, te postavljaju YouTube kanal, koji će duha i obitelj učiniti poznatima.

Radnja prati Kevina, tinejdžera koji otkriva i postaje prijateljem s Ernestom, nijemim duhom koji opsjeda staru kuću gdje se njegova obitelj upravo uselila. Kada se vijest o Ernestovom postojanju proširi društvenim mrežama, privuče pozornost i oportunističkih trgovaca i savezne vlade, koji neće prezati pred ničim da ga uhvate i eksperimentiraju na njemu. Kevin će morati krenuti na putovanje kako bi pomogao Ernestu, da pobjegne od CIA-e, ali i da riješe misterij njegove prošlosti, kako bi mu duša pronašla mir.

Ostale glavne uloge tumače Anthony Mackie (Falcon and the Winter Soldier), Tig Notaro (Army of the Dead), Jahi Di’Allo Winston (Charm City Kings), Erica Ash (Survivor’s Remorse), Isabella Russo (Crashing), Niles Fitch (This Is Us), Steve Coulter (The Conjuring) i Faith Ford (Murphy Brown).

We Have a Ghost na Netflix stiže 24. veljače.

We Have a Ghost

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics