Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film Watchmen (Čuvari). Trenutno nema dostupnih informacija o redatelju ili scenaristima ili bilo kojoj drugoj kreativnoj ekipi uključenoj u izradu ovog projekta. Čini se da WB ponovno adaptira cijeli strip serijal kojeg je napisao Alan Moore, a ilustrirao Dave Gibbons. Također, po viđenom do sada izgleda da se ostaje pri istoj priči, s nekim izmijenjenim vizualnim elementima, iako većina izgleda uglavnom vrlo prepoznatljivo. No, treba uzeti u obzir da je prvi trailer dugačak svega 30 sekundi, pa se iz toga stvarno malo može iščitati. Stil animacije izgleda gotovo potpuno kao 2D/3D miks korišten za potrebe Marvelovog serijala What If…?

Projekt je najavljen još 2017. godine bez ikakvih pomaka u razvoju sve do druge, službene najave na San Diego Comic-Conu 2023. Kako je otkriveno tijekom prezentacije na Annecy International Film Festivalu, film će biti objavljen u dva dijela, od kojih prvi stiže u kolovozu ove godine, dok se drugi očekuje 2025. godine.

Opasnost je na horizontu! U alternativnoj Americi iz 1985. kostimirani superheroji dio su svakodnevnog života. Kad je jedan od njegovih bivših suboraca ubijen u vlastitom stanu, maskirani osvetnik poznat kao Rorschach otkriva zavjeru za ubijanje i diskreditiranje svih bivših i sadašnjih superheroja. Dok se ponovno povezuje sa svojim umirovljenim suradnicima, od kojih samo jedan ima prave moći (dr. Manhattan), Rorschach nazire dalekosežnu zavjeru koja uključuje njihovu zajedničku prošlost i katastrofalne posljedice za budućnost svijeta.

Prvi dio filma, jednostavno naslovljen Watchmen Chapter I stiže 13. kolovoza direktno na uslugu na zahtjev i Blu-ray, nakon San Diego Comic-Cona. Iako za sada ima jako malo poznatih informacija, očekuje se da će se film prikazivati na Maxu.

Check Also

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics