Warner Bros. je odobrio 3 HBO Max serije od J. J. Abramsa

Warned Bros. je dao zeleno svjetlo za tri serije koje će nastati u suradnji s J.J. Abramsom. Serije su naručene za HBO Max streaming platformu koja će uskoro biti lansirana. Riječ je o prvim projektima koji su dio velikog ugovora kojeg su prošlog rujna zaključili WarnerMedia i Bad Robot Productions. To su Overlook, Duster i serija bazirana na DC-jevom Justice League Dark.

Godinama se pričalo o projektu koji bi ispričao priču o izmišljenom hotelu Overlook iz filma The Shining, uključujući i prikvel filmu koji je u jednom trenutku trebao režirati Mark Romanek, no sada je stvar jasna, i znamo da na HBO Max stiže serija jednostavnog naziva Overlook. Overlook se opisuje kao horor triler serija, koja istražuje neispričane jezive priče hotela Overlook, najslavnijeg ukletog hotela američke fikcije. Projekt će zapravo ponovo udružiti Bad Robot, Warner Bros. Television i Stephena Kinga koji su zajedno radili na Huluovoj horor seriji Castle Rock. The Hollywood Reporter je objavio kako bi serija trebala imati iste scenariste koji su radili na Castle Rocku, seriji koja za sada iza sebe ima dvije uspješene sezone, ali još uvijek nije obnovljena za treću. Također je navedeno kako se očekuje 10 epizoda, i da je scenaristička soba već postavljena.

Još od siječnja je poznato da su Warner Bros. i Bad Robot radili na nečemu povezanom s Justice League Dark, a sinoć je konačno otkriveno da je riječ tv seriji za HBO Max streaming platformu. Za seriju još nije otkriven niti naslov, i zna se samo da je smještena u Justice League Dark svemir. Što znači da još ne znamo ni koje ćemo likove imati priliku gledati, no iz tog tima su najpoznatiji likovi John Constantine, Madame Xanadu, Deadman, Shade, Changing Man i Zatanna. Justice League Dark tim je ustanovljen 2011. godine, a neko vrijeme je u razvoju bio i igrani film kojeg je prvo trebao režirati Guillermo del Toro (Hellboy, Pacific Rim), a potom i Doug Liman (Bourne Identity, Edge of Tomorrow). Animirani film Justice League Dark je izašao 2017. godine, a na putu je i njegov nastavak.

Treći projekt je serija Duster, koja na žalost nema nikakve veze sa žanrom. No kad već pišemo o svemu red je da spomenemo da je to originalna kriminalistička serija smještena u sedamdesete godine te će pratiti odlučnog i hrabrog vozača za bijeg, rastućeg kriminalnog sindikata. Scenarij potpisuju LaToya Morgan (The Walking Dead) i J.J. Abrams.

Izvršni producenti će na sve tri serije biti J.J. Abrams, Ben Stephenson i Rachel Rusch Rich.

Check Also

The Adam Project: prvi pogled na Netflixov SF film s Ryanom Reynoldsom

The Adam Project je novi filmski projekt na kojem ponovo zajedno surađuju Ryan Reynolds i …

David Prowse (1935.-2020.)

U 85. godini života napustio nas je David Prowse, britanski bodybuilder i glumac kojeg ćemo …

Web Statistics