Warner Bros i DC najavili su dva potpuno različita filma o Jokeru

Batmanov filmski svijet uskoro će biti bogatiji za još jedan uradak na kojem surađuju Warner Bros. i DC Comics. Glavni lik filma biti će Batmanov najveći neprijatelj – Joker. Martin Scorsese će producirati film, a Todd Phillips (Mamurluk) će ga režirati ali i napisati scenarij zajedno sa Scottom Silverom (Osam milja).

“Namjera je napraviti oštar, ali prizemljen kriminalistički film smješten u rane osamdesete u Gotham City. Cilj je da se stvori film koji će manje podsjećati na DC uradak, a više na jedan od Scorsesejevih filmova iz te ere kao što su Taksist, Razjareni bik ili Kralj komedije.”

Iako je najrecentnije ulogu Jokera tumačio Jared Leto, koji ga je prošle godine glumio u filmu Odred otpisanih, te će ga se u istoj ulozi naći i u nastavku kao i u novom filmu Gotham City Sirens, u samostalnom filmu o Jokeru ulogu će preuzeti netko drugi.

Istovremeno je Warner Bros. objavio i kako bi Glenn Ficarra i John Requa, koji su režirali film Ta luda ljubav, trebali preuzeti režiju i scenarij novog projekta o Jokeru i Harley Quinn, koji neće biti vezan uz projekt Todda Phillipsa. U toj ludoj i uvrnutoj kriminalnoj ljubavnoj priči bi trebali glumiti Jared Leto i Margot Robbie. Taj bi film trebao u produkciju nakon nastavka Odreda otpisanih, a u odnosu na samostalni Joker film bi trebao imati puno veći budžet.

Što vi mislite, je li ovo korak u pravom ili krivom smjeru, i koga bi voljeli vidjeti u titularnoj ulozi samostalnog Joker filma?

Check Also

Prvi pogled na akcijski SF film Borderlands!

Lionsgate je konačno otkrio prvi pogled na njihov akcijski SF film Borderlands, adaptaciju popularnog serijala …

Uskoro stiže norveški film Kraken!

Norveški film Kraken trenutno se nalazi u fazi predprodukcije, s planiranim budžetom od 5,3 milijuna …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics