Warner Bros i DC najavili su dva potpuno različita filma o Jokeru

Batmanov filmski svijet uskoro će biti bogatiji za još jedan uradak na kojem surađuju Warner Bros. i DC Comics. Glavni lik filma biti će Batmanov najveći neprijatelj – Joker. Martin Scorsese će producirati film, a Todd Phillips (Mamurluk) će ga režirati ali i napisati scenarij zajedno sa Scottom Silverom (Osam milja).

“Namjera je napraviti oštar, ali prizemljen kriminalistički film smješten u rane osamdesete u Gotham City. Cilj je da se stvori film koji će manje podsjećati na DC uradak, a više na jedan od Scorsesejevih filmova iz te ere kao što su Taksist, Razjareni bik ili Kralj komedije.”

Iako je najrecentnije ulogu Jokera tumačio Jared Leto, koji ga je prošle godine glumio u filmu Odred otpisanih, te će ga se u istoj ulozi naći i u nastavku kao i u novom filmu Gotham City Sirens, u samostalnom filmu o Jokeru ulogu će preuzeti netko drugi.

Istovremeno je Warner Bros. objavio i kako bi Glenn Ficarra i John Requa, koji su režirali film Ta luda ljubav, trebali preuzeti režiju i scenarij novog projekta o Jokeru i Harley Quinn, koji neće biti vezan uz projekt Todda Phillipsa. U toj ludoj i uvrnutoj kriminalnoj ljubavnoj priči bi trebali glumiti Jared Leto i Margot Robbie. Taj bi film trebao u produkciju nakon nastavka Odreda otpisanih, a u odnosu na samostalni Joker film bi trebao imati puno veći budžet.

Što vi mislite, je li ovo korak u pravom ili krivom smjeru, i koga bi voljeli vidjeti u titularnoj ulozi samostalnog Joker filma?

Check Also

Mulan preskače kina i direktno dolazi na Disney+ platformu!

Situacija za kinoprikazivače u ovom novom pandemijskom svijetu u svakom slučaju ne izgleda dobro. Većina …

Raised by Wolves: prvi trailer za HBO-ovu i Scottovu SF seriju

HBO Max je upravo otkrio prvi pogled na iznimno iščekivanu SF seriju Raised by Wolves. …

Web Statistics