The Walking Dead će uskoro imati prvi crossover s Fear The Walking Dead

Ljubitelji zombija dolaze na svoje – u ponedjeljak 16. listopada od 22:00 sata na kanalu AMC ih čeka završnica treće sezone serije “Fear the Walking Dead“. Serija zauzima drugo mjesto po gledanosti među američkim kablovskim televizijama, a potpisuju je Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero i David Alpert. Glavne uloge tumače Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Mercedes Mason, Colman Domingo i Danay Garcia.

Kraj treće sezone svojevrsna je prekretnica, a znamo da se za samo finale sprema eskalacija katastrofalnih događaja koji će pripremiti teren za 4. sezonu. Možemo se samo nadati da će omiljeni junaci preživjeti, mada je svima koji prate seriju jasno kako to nije moguće.

Ako se još nadate da će serija otkriti uzrok nastanka takozvanog virusa koji je prouzročio apokalipsu – autor Dave Erickson (baš kao i Robert Kirkman, autor Walking Dead stripova) je potvrdio da nikad nećemo saznati što je pokrenulo epidemiju. Zanimljivo je da je stvaranje teorija o izbijanju virusa omiljena zabava poklonika žanra. Imate li i vi svoju?

Ako ste propustili koju epizodu, 21. i 22. listopada (subota i nedjelja) vas od 22:00 sata na kanalu AMC očekuje i Fear the Walking Dead maraton.

Robert Kirkman potvrdio je da se radi crossover između serija The Walking Dead i Fear the Walking Dead. Vijest je otkrivena na panelu serije TWD, u sklopu nedavno održanog New York Comic Cona gdje je Kirkman izjavio da će se dvije serije „sudariti“ i da će jedan od likova gostovati u seriji iz koje originalno ne potiče. Nije otkriveno o kojem je liku riječ, ali Kirkman je rekao da postoji mogućnost da ćemo videti pozadinu priče za jednog lika iz TWD-a koji će se pojaviti u Fear the Walking Dead, te da bi mogli vidjeti i viziju budućnosti jednog od likova iz Fear the Walking Dead.

Zanimljivo je da se u međuvremenu pojavio zanimljiv tweet od Michaela Cudlitza aka pokojnog Abrahama iz TWD-a koji daje naslutiti da bi upravo on mogao biti taj famozni lik koji će spojiti obje serije. “Odigrat će se neke potpuno lude stvari. Vidimo se na drugoj strani.”

Podsjećamo da premijera osme sezone serije The Walking Dead na AMC stiže 22. listopada.

Check Also

The Last of Us: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju!

HBO je konačno objavio prvi trailer za adaptaciju jedne od najboljih i najprodavanijih videoigara The …

Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics