Vrijeme je iluzija u traileru za SF triler Synchronic

Well Go USA je netom objavio službeni trailer i poster za SF triler Synchronic, redatelja Justina Bensona i Aarona Moorheada, dua koji stoji iza vrlo zanimljivih filmova Resolution, Spring i The Endless. Scenarij za film potpisuje Benson. Producenti su David Lawson Jr., te Moorhead i Benson za Rustic Films. Film je svoju premijeru doživo još prošle godine na TIFF-u, a na velika platna stiže 23. listopada.

Kad su bolničari New Orleansa i dugogodišnji najbolji prijatelji Steve i Dennis pozvani na pružanje pomoći kod serije bizarnih, jezivih nesreća, pripisat će ih tajnovitoj novoj drogi za zabavu pronađenoj na mjestu događaja. No nakon što Dennisova najstarija kći iznenada nestane, Steve će nabasati na zastrašujuću istinu o navodnom psihodeliku koji će staviti pod upitnik sve što zna o stvarnosti – ali i samom protoku vremena.

Glavne uloge tumače Anthony Mackie (Altered Carbon, The Falcon and the Winter Soldier) kao Steve, Jamie Dornan (The Fall, Fifty Shades of Grey trilogy) kao Dennis, Ally Ioannides (Parenthood) kao Brianna i Katie Aselton (Legion) kao Tara.

Synchronic je peti film kojeg su zajedno režirali Benson i Moorhead. Većina ih je napravljena u suradnji s kućom XYZ Films. Posljednja dva projekta Bensona i Moorheada su bila iznimno dobro prihvaćena. Spring iz 2014. koji trenutno drži ocjenu od 84% na stranici Rotten Tomatoes, i The Endless iz 2017. koji ima ocjenu od čak 92% na Rotten Tomatoes.

Synchronic

Check Also

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics