Vision je potvrđen kao jedan od glavnih likova u Marvelovoj seriji Scarlet Witch

Nedugo nakon što je Disney najavio da razvija niz Marvelovih serija za platformu Disney+, uključujući i onu s fokusom na Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), šuškalo se o tome da će se seriji pridružiti i Vision (Paul Bettany).

Sada je Deadline potvrdio da je upravo to smijer u kojem će se serija dalje razvijati. Isto je vidljivo već iz samog naziva serije kojeg izvještaj otkriva – Vision and the Scarlet Witch. Očito je da će to dvoje likova biti nositelji radnje, te da će serija nedvojbeno dati dublji uvid u njihovu vezu. Ne čudi što su upravo Vision i Scarlet Witch odabrani kao glavni likovi jedne od novih Marvelovih serija, s obzirom na njihov dugačak i kompliciran odnos unutar Marvelovog kinematografskog svemira.

“Ovi likovi će biti glavni likovi po prvi puta iduće godine s lansiranjem Vision and the Scarlet Witch, Disney+ streaming serije.” – napisao je Deadlineov novinar Geoff Boucher. Ukoliko se ta izjava pokaže istinitom Vision and the Scarlet Witch će uskoro morati započeti s produkcijom.

Za sada nisu poznati nikakavi detalji vezani uz seriju, no pretpostavlja se da bi mogla biti smještena između događaja filmova Civil War i Infinity War.

Ono što će možda neki Marvelovi fanovi prepoznati u nazivu serije je nagovještaj dvije važne stripovske priče. U razdoblju između 1982. i 1983. Bill Mantlo je izdao mini serijal od četiri strip izdanja naziva Vision and the Scarlet Witch, gdje je radnja bazirana na njihovom braku. On ih je opisao kao “najčudniji bračni par na svijetu”. Mantlova priča ih je sukobila sa svima od druida Samhaina, do Nukla, radioaktivnog čovjeka s umom djeteta. Značajnije, ova priča je završila tako što je Wanda otkrila da je kćerka Magneta. Tri godine kasnije, Marvel je 1985. izdao drugi limitirani strip serijal naziva Vision and the Scarlet Witch, kojeg je napisao Steve Englehart. Ta priča je otkrila kako par napušta Avengerse nakon što je Visionov um bio iskvaren od njegovog kreatora, Ultrona; kada su mu Sjedinjene Američke Države odbile vjerovati, Scarlet Witch ga je izvadila iz Projekta PEGASUS i njih dvoje su postali samostalni osvetnici.

Vision and the Scarlet Witch

Check Also

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

House of the Dragon: 2. sezona će imati manji broj epizoda nego prva

Otkriven je broj epizoda druge sezone HBO-ove fantasy serije House of the Dragon iliti Zmajeve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics