Venom: The Last Dance, prvi trailer za posljednji film trilogije!

Sony Pictures je objavio prvi službeni trailer za Venom: The Last Dance, posljednji film trilogije u kojem titularnu ulogu Eddieja Brocka i simbionta tumači Tom Hardy. Akcijom nabijeni trailer konačno je dao uvid u posljednju avanturu Eddieja Brocka i Venoma, kao i nagovještaj gdje su bili od kraja filma Spider-Man: No Way Home. Film je režirala i napisala Kelly Marcel (Venom, Venom: Let There Be Carnage), prema priči koju potpisuju ona i Hardy. Producenti su Marcel, ​​​​​Hardy, Avi Arad, ​​​​​Matt Tolmach, ​​​​​Amy Pascal i ​​​​​Hutch Parker.

U filmu Venom: The Last Dance Tom Hardy se vraća kao Venom, jedan od Marvelovih najvećih i najsloženijih likova, za posljednji film trilogije. Eddie i Venom su u bijegu. Progonjen od oba njihova svijeta i dok se mreža oko njih stišće, dvojac je prisiljen na razornu odluku koja će spustiti zavjese na Venomov i Eddiejev posljednji ples.

Završna odjavna scena filma Venom: Let There Be Carnage gurnula je Eddieja i Venoma u multiverzum zbog događaja u filmu Spider-Man: No Way Home. Transportirani su u Marvelov kinematografski svemir gdje se Spider-Man Toma Hollanda bori s nekim od najozloglašenijih neprijatelja, ali Peter Parker poništava čaroliju koja je dovela Eddieja i Venoma prije nego što se dinamični duo uspio susresti s njim. Eddie i Venom se vraćaju u svoj svemir, ali maleni komad simbiota Venoma ipak uspijeva ostati u Marvelovom kinematografskom svemiru.

Uz Hardyja ostale glavne uloge tumače Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach i Stephen Graham.

Venom: The Last Dance u kina stiže 25. listopada.

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics