Mi smo Venom: Novi brutalni trailer otkriva borbu Venoma i Riota

Kako je i najavio Sony Pictures je objavio novi trailer za film Venom. Riječ je o traileru kojeg su posjetitelji nedavno održanog San Diego Comic-Cona već imali prilike vidjeti, ali je nama postao dostupan tek sada. Trailer otkriva više dorađene specijalne efekte nego što je to bio slučaj s prošlim, no to je bilo i očekivano. Dizajn Venoma izgleda fanomenalno, kao i onaj za Riota, jednog od pet simbionata koje je stvorio dr. Carlton Drake. Dapače izgleda da se upravo Drake pretvara u Riota koji će biti glavni negativac. Pod pretpostavkom da će radnja filma pratiti strip, očekujemo još četiri “podređena” simbionta (Scream, Phage, Lasher i Agony). Iako u traileru nema krvi, nasilja ima na pretek. To isto ultranasilje je jako dobro uklopljeno s mračnim humorom, što se također odlično preklapa s izvornim materijalom.

“Oči, pluća, gušterača… toliko grickalica, a tako malo vremena.”

Tom Hardy je Eddie Brock, fotoreporter kojem se život promijeni kada se uplete u istragu sumnjivih laboratorijskih testiranja na ljudima koja krenu po zlu. On i sam postaje dio laboratorijske priče, te postaje Venom.

Venom je fanovima superheroja do sada bio poznat prvenstveno kao glavni negativac iz filmova o Spider-Manu koji je, iako ponekad duhovit i zanimljiv, i dalje ostao tek sporedni lik. Ali ove godine vidjet ćemo da čak i negativci imaju dva lica i da se ponekad iza najvećeg zlikovca krije veliki heroj.

Kada lik Eddiea Brocka radi svog novinarskog istraživanja postane domaćinom izvanzemaljskog stvorenja on se pretvara u Venoma. Izvanzemaljski simbiot potpuno ga obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Pravila tada određuje netko drugi i svako opiranje je uzaludno. Njih dvoje postaju jedno, postaju Venom – najpoznatiji antiheroj za kojeg nećete znati trebate li ga se bojati ili će vas spasiti.

Osim Toma Hardyja, ostale glavne uloge tumače Michelle Williams, Jenny Slate, Riz Ahmed, Woody Harrelson, Michelle Lee, Sailor Larocque, Reid Scott. Režiser filma je Ruben Fleischer (of Zombieland, 30 Minutes or Less, Gangster Squad), a scenarij potpisuju Scott Rosenberg, Jeff Pinkner i Kelly Marcel.

Venom u kina stiže 05. listopada.

Venom

Venom

Venom

Check Also

Netflix je objavio jezivi, misteriozni teaser za 4. sezonu serije Stranger Things

Kao što je Netflix i najavio kasno sinoć danas je objavljen teaser trailer za 4. …

Marvel je objavio prvi pogled na film The Eternals

Godinama je prvi vikend u svibnju bio rezerviran za veliko filmsko superherojsko ostvarenje, i dok …

Web Statistics