Venom: Let There Be Carnage, prvi trailer konačno predstavlja Carnagea!

Četiri godine nakon što je Marvelov Venom zaradio čak 865 milijuna američkih dolara, ove jeseni u kina stiže i njegov kako se čini još ambiciozniji nastavak. Dakle, čekanje je gotovo, jer Sony je upravo objavio prvi trailer i poster za Venom: Let There Be Carnage iliti Venom 2 koji započinje otprilike tamo gdje je završio prvi film. I dok će vam prizor Venoma koji Eddieju Brocku nespretno priprema sendvič sigurno navući osmijeh na lice, iz tame će nam se predstaviti zloglasni Carnage. Najava je to kaosa i velikog sraza antiheroja i zlikovca koji će obilježiti film. I iako prvi trailer zapravo prvenstveno igra na kartu predstavljanja dugoočekivanog Carnagea, ali ujedno i zadirkuje s budućnosti SPUMC-a, Sonyjevog kimematografskog svemira s Marvelovim likovima.

Redatelj filma je Andy Serkis (Mowgli: Legend of the Jungle, Breathe), a scenarij potpisuje Kelly Marcel (Cruella, Fifty Shades of Grey) prema priči od Marcel i Toma Hardyja. Producenti su Marcel, Hardy, Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal i Hutch Parker, dok su izvršni producenti Barry Waldman, Jonathan Cavendish i Ruben Fleischer.

Tom Hardy reprizira svoju ulogu kao Eddie Brock aka Venom, kao i Michelle Williams kao Anne Weying, dok ćemo Woodyja Harrelsona gledati kao Cletusa Kasadyja aka Carnagea, Naomie Harris kao Shriek iliti ljubavni interes Carnagea, Reida Scotta kao Dana Lewisa i Stephena Grahama kao detektiva Mulligana.

Venom: Let There Be Carnage u kina stiže 24. rujna, nakon što je bio već nekoliko puta odgođen radi pandemije koronavirusa.

Venom: Let There Be Carnage

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics