Venom: Let There Be Carnage, prvi trailer konačno predstavlja Carnagea!

Četiri godine nakon što je Marvelov Venom zaradio čak 865 milijuna američkih dolara, ove jeseni u kina stiže i njegov kako se čini još ambiciozniji nastavak. Dakle, čekanje je gotovo, jer Sony je upravo objavio prvi trailer i poster za Venom: Let There Be Carnage iliti Venom 2 koji započinje otprilike tamo gdje je završio prvi film. I dok će vam prizor Venoma koji Eddieju Brocku nespretno priprema sendvič sigurno navući osmijeh na lice, iz tame će nam se predstaviti zloglasni Carnage. Najava je to kaosa i velikog sraza antiheroja i zlikovca koji će obilježiti film. I iako prvi trailer zapravo prvenstveno igra na kartu predstavljanja dugoočekivanog Carnagea, ali ujedno i zadirkuje s budućnosti SPUMC-a, Sonyjevog kimematografskog svemira s Marvelovim likovima.

Redatelj filma je Andy Serkis (Mowgli: Legend of the Jungle, Breathe), a scenarij potpisuje Kelly Marcel (Cruella, Fifty Shades of Grey) prema priči od Marcel i Toma Hardyja. Producenti su Marcel, Hardy, Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal i Hutch Parker, dok su izvršni producenti Barry Waldman, Jonathan Cavendish i Ruben Fleischer.

Tom Hardy reprizira svoju ulogu kao Eddie Brock aka Venom, kao i Michelle Williams kao Anne Weying, dok ćemo Woodyja Harrelsona gledati kao Cletusa Kasadyja aka Carnagea, Naomie Harris kao Shriek iliti ljubavni interes Carnagea, Reida Scotta kao Dana Lewisa i Stephena Grahama kao detektiva Mulligana.

Venom: Let There Be Carnage u kina stiže 24. rujna, nakon što je bio već nekoliko puta odgođen radi pandemije koronavirusa.

Venom: Let There Be Carnage

Check Also

Star Trek: Picard, novi teaser trailer za 2. sezonu otkrio je prvi pogled na Q-a!

Povodom proslave Dana kapetana Picarda objavljen je teaser trailer za drugu sezonu serije Star Trek: …

Nova sezona animirane hit serije Rick i Morty od 21. lipnja ekskluzivno na HBO GO-u

Otkačena animirana serija Rick i Morty (Rick and Morty) se vraća s petom sezonom koja …

Web Statistics