Venom je nakon jučer otkrivenog rejtinga dobio i opaki novi poster

Sony Pictures i IMAX su danas prigodno za Hardyjev rođendan objavili najnoviji poster za film Venom. Poster je fantastičan i nadamo se da bi se i kod nas možda moglo dogoditi da se u IMAX-u podijele upravo takvi posteri.

Ono što nas muči je što smo nakon odgledanog Predatora sve nade htjeli/nehtjeli morali položiti u Venoma, ali jučer otkriveni rejting nas jako brine. Vjerojatno ste već pročitali, a nije kao da je i neka novost jer su mnogi predviđali da će film dobiti upravo PG-13 rejting. Još prije mjesec dana otkriveno je kako Sony naginje PG-13 rejtingu, najviše zbog toga što je studio bio zabrinut da bi R rejting jednog dana smanjio šanse ove filmske franšize za crossoverom u drugi Marvel svemir.

Trenutno se Venom nalazi izvan Marvelovih Spider-Man filmova, tako da nema dvojbe da se Sony nada da bi im eventualni dobar uspjeh ovog filma, a možda i cijele njihove Spider-Man spin-off franšize, omogućio ulaz u Marvelov kinematografski svemir. PG-13 rejting će sasvim sigurno dopustiti puno većem broju gledatelja kupiti karte, ali to je dvosjekli mač. Upravo taj rejting bi Sony mogao i vrlo skupo platiti. Ukoliko fanovi budu mišljenja da Venom nije dovoljno mračan i nasilan. Najave govore da će Venom pojesti glavu lopova i činiti druga jeziva djela, pa su se neki fanovi ponadali da će možda imati priliku vidjeti istinski strašnu R verziju filma. No sada je tako kako je, barem se možemo držati toga da je redatelj filma Ruben Fleischer obećao da će neovisno o rejtingu Venom tjerati granice nasilja do ibera.

Glavne uloge tumače Tom Hardy, Michelle Williams, Jenny Slate, Riz Ahmed, Woody Harrelson, Michelle Lee, Sailor Larocque, Reid Scott. Scenarij filma potpisuju Scott Rosenberg, Jeff Pinkner i Kelly Marcel.

Jučer smo također saznali i da će Venom trajati pristojnih 1 sat i 52 minute.
Venom u kina stiže 05. listopada.

Venom

Check Also

Netflix je objavio jezivi, misteriozni teaser za 4. sezonu serije Stranger Things

Kao što je Netflix i najavio kasno sinoć danas je objavljen teaser trailer za 4. …

Awake: prvi trailer za Netflixov apokaliptični triler!

Netflix je netom objavio prvi službeni trailer za apokaliptični triler Awake. Redatelj filma je Mark …

Web Statistics