Venom je nakon jučer otkrivenog rejtinga dobio i opaki novi poster

Sony Pictures i IMAX su danas prigodno za Hardyjev rođendan objavili najnoviji poster za film Venom. Poster je fantastičan i nadamo se da bi se i kod nas možda moglo dogoditi da se u IMAX-u podijele upravo takvi posteri.

Ono što nas muči je što smo nakon odgledanog Predatora sve nade htjeli/nehtjeli morali položiti u Venoma, ali jučer otkriveni rejting nas jako brine. Vjerojatno ste već pročitali, a nije kao da je i neka novost jer su mnogi predviđali da će film dobiti upravo PG-13 rejting. Još prije mjesec dana otkriveno je kako Sony naginje PG-13 rejtingu, najviše zbog toga što je studio bio zabrinut da bi R rejting jednog dana smanjio šanse ove filmske franšize za crossoverom u drugi Marvel svemir.

Trenutno se Venom nalazi izvan Marvelovih Spider-Man filmova, tako da nema dvojbe da se Sony nada da bi im eventualni dobar uspjeh ovog filma, a možda i cijele njihove Spider-Man spin-off franšize, omogućio ulaz u Marvelov kinematografski svemir. PG-13 rejting će sasvim sigurno dopustiti puno većem broju gledatelja kupiti karte, ali to je dvosjekli mač. Upravo taj rejting bi Sony mogao i vrlo skupo platiti. Ukoliko fanovi budu mišljenja da Venom nije dovoljno mračan i nasilan. Najave govore da će Venom pojesti glavu lopova i činiti druga jeziva djela, pa su se neki fanovi ponadali da će možda imati priliku vidjeti istinski strašnu R verziju filma. No sada je tako kako je, barem se možemo držati toga da je redatelj filma Ruben Fleischer obećao da će neovisno o rejtingu Venom tjerati granice nasilja do ibera.

Glavne uloge tumače Tom Hardy, Michelle Williams, Jenny Slate, Riz Ahmed, Woody Harrelson, Michelle Lee, Sailor Larocque, Reid Scott. Scenarij filma potpisuju Scott Rosenberg, Jeff Pinkner i Kelly Marcel.

Jučer smo također saznali i da će Venom trajati pristojnih 1 sat i 52 minute.
Venom u kina stiže 05. listopada.

Venom

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics