Venom 2 je dobio novi datum izlaska, ali i službeni naslov!

Kao i više manje svi blockbusteri ni Venom nije imun na COVID-19, pa je stoga dobio novi datum izlaska. No ovo je ona situacija gdje uz lošu vijest imamo i jednu dobru. Dakle Venom 2 će po novom umjesto 02. listopada ove godine u kina stići tek 25. lipnja 2021. godine. Tako je drugi nastavak Venoma zapravo preuzeo inicijalni datum novog Batmana, koji se netom oslobodio kada je The Batman pomaknut na 01. listopada 2021. godine. Dobra vijest je da su nam barem otkrili naslov filma koji glasi Venom: Let There Be Carnage. U međuvremenu je također službeno objavljen i novi logo kojeg možete pronaći podno teksta.

Sony je još krajem ožujka pomaknuo i ostale datume za svoje najznačajnije filmove. Spider-Manov spin-off film Morbius koji je trebao izaći 31. srpnja je pomaknut na 19. ožujak 2021. godine, Ghostbusters: Afterlife je pomaknut s 10. srpnja na 05. ožujak 2021. godine, a s obzirom da je taj datum bio inicijalno rezerviran za adaptaciju video igre Uncharted, onda je ona pomaknuta na 08. listopada 2021. godine. Radi toga je do daljnjega pomaknut i još uvijek nenaslovljeni Sonyjev i Marvelov projekt koji je trebao izaći 08. listopada 2021. godine.

Produkcija na nastavku Venoma je službeno započela u studenom 2019. godine i uspjela je završiti prije nego je cijela filmska industrija “zatvorena” zbog epidemije koronavirusa. I dok datum izlaska filma nikada nije bio službeno objavljen, on se očekivao za 02. listopad 2020. godine.

Redatelj filma Venom: Let There Be Carnage je Andy Serkis (Mowgli: Legend of the Jungle), a scenarij potpisuje Kelly Marcel (Cruella, Fifty Shades of Grey). Tom Hardy reprizira svoju ulogu kao Eddie Brock aka Venom, kao i Michelle Williams kao Anne Weying, dok ćemo Woodyja Harrelsona gledati kao Cletusa Kasadyja aka Carnagea, a Naomie Harris (Moonlight) kao Shriek iliti ljubavni interes Carnagea. Tu su još i Stephen Graham i Sean Delaney.

Check Also

The Portable Door: prvi trailer za fantasy avanturu baziranu na serijalu Toma Holta

Objavljen je prvi puni trailer za australsku fantasy avanturu The Portable Door, adaptaciju prve knjige …

The Mandalorian: novi poster za 3. sezonu i specijalni promo video!

S obzirom da nas od treće sezone serije The Mandalorian dijeli svega mjesec dana ne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics