Uzletio je novi trailer za Pixarov animirani film Lightyear!

Disney i Pixar objavili su službeni trailer i novi poster za animirani film Lightyear, spin-off Priče o igračkama (Toy Story) koji u fokusu ima Buzza Lightyeara. Riječ je o prvom Pixaraovom spin-offu, za kojeg su prvi kadrovi već prikazani u sklopu prošlogodišnjeg Disneyjevog eventa za investitore, dok smo mi obični smrtnici svoj prvi pogled kroz teaser dobili u listopadu prošle godine. Dok smo u teaseru dobili ideju o izgledu i dojmu priče – koji su drugačiji od onoga što smo imali u franšizi Priče o igračkama – novi akcijom nabijeni trailer pruža bolji uvid u opseg priče.

“Kada smo kreirali prvu Priču o igračkama, dizajnirali smo Buzza Lightyeara s idejom da je on igračka temeljena na nekom stvarno cool liku iz epskog blockbuster filma. Pa, toliko godina kasnije, odlučili smo snimiti taj film.” – Pete Docter. Dakle Lightyear je priča o postanku Buzza Lightyeara – heroja koji je inspirirao igračku. Priča koja prati legendarnog Space Rangera na njegovoj intergalaktičkoj avanturi.

Od ranije znamo da glas titularnom liku posuđuje Chris Evans, a sada je poznato tko mu se sve pridržio u ovoj SF avanturi. Keke Palmer, Dale Soules i Taika Waititi posuđuju svoje glasove karizmatičnoj skupini astronauta novaka. Ostalim likovima će svoje glasove posuditi Peter Sohn, Uzo Aduba, James Brolin, Mary McDonald-Lewis, Efren Ramirez i Isiah Whitlock Jr.

Redatelj filma je Angus MacLane (Burn-E, Small Fry, Toy Story of Terror!, Finding Dory), a scenarij potpisuje Pete Docter (Inside Out). Za glazbenu podlogu je zadužen nagrađivani kompozitor Michael Giacchino (The Incredibles, Ratatouille, Inside Out).

Lightyear u kina stiže 17. lipnja.

Lightyear

Check Also

Nove fotke iz filma Avatar: The Way of Water!

Prošlo je 13 godina otkako nas je James Cameron oduševio s avanturom na Pandori. Fanovi …

Prvi teaser za distopijski film Polaris

Objavljen je prvi teaser trailer za distopijski film Polaris koji će otvoriti nadolazeći Fantasia International …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics