Uzletio je novi trailer za Pixarov animirani film Lightyear!

Disney i Pixar objavili su službeni trailer i novi poster za animirani film Lightyear, spin-off Priče o igračkama (Toy Story) koji u fokusu ima Buzza Lightyeara. Riječ je o prvom Pixaraovom spin-offu, za kojeg su prvi kadrovi već prikazani u sklopu prošlogodišnjeg Disneyjevog eventa za investitore, dok smo mi obični smrtnici svoj prvi pogled kroz teaser dobili u listopadu prošle godine. Dok smo u teaseru dobili ideju o izgledu i dojmu priče – koji su drugačiji od onoga što smo imali u franšizi Priče o igračkama – novi akcijom nabijeni trailer pruža bolji uvid u opseg priče.

“Kada smo kreirali prvu Priču o igračkama, dizajnirali smo Buzza Lightyeara s idejom da je on igračka temeljena na nekom stvarno cool liku iz epskog blockbuster filma. Pa, toliko godina kasnije, odlučili smo snimiti taj film.” – Pete Docter. Dakle Lightyear je priča o postanku Buzza Lightyeara – heroja koji je inspirirao igračku. Priča koja prati legendarnog Space Rangera na njegovoj intergalaktičkoj avanturi.

Od ranije znamo da glas titularnom liku posuđuje Chris Evans, a sada je poznato tko mu se sve pridržio u ovoj SF avanturi. Keke Palmer, Dale Soules i Taika Waititi posuđuju svoje glasove karizmatičnoj skupini astronauta novaka. Ostalim likovima će svoje glasove posuditi Peter Sohn, Uzo Aduba, James Brolin, Mary McDonald-Lewis, Efren Ramirez i Isiah Whitlock Jr.

Redatelj filma je Angus MacLane (Burn-E, Small Fry, Toy Story of Terror!, Finding Dory), a scenarij potpisuje Pete Docter (Inside Out). Za glazbenu podlogu je zadužen nagrađivani kompozitor Michael Giacchino (The Incredibles, Ratatouille, Inside Out).

Lightyear u kina stiže 17. lipnja.

Lightyear

Check Also

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

House of the Dragon: 2. sezona će imati manji broj epizoda nego prva

Otkriven je broj epizoda druge sezone HBO-ove fantasy serije House of the Dragon iliti Zmajeve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics