Uzbudljivi novi trailer za Netflixovu seriju Castlevania: Nocturne!

Netflix je objavio novi, puni trailer i poster za animiranu seriju Castlevania: Nocturne, spin-off popularne serije Castlevania. Krvave gotičke pustolovine nastavljaju se u novom okruženju i najvećim ulozima do sada. Nocturne označava evoluciju originalne Netflixove serije Castlevania, s dosad neviđenom pričom o podrijetlu Richtera Belmonta. Trailer prikazuje uspon vampirskog mesije, moćnog bića koje prijeti proždrijeti sunce i baciti svijet u beskrajnu noć. Samo Richter Belmont, posljednji član legendarnog klana lovaca na vampire, zajedno sa svojim novim saveznicima, uključujući kolegicu lovkinju Mariju Renard, ga može spriječiti da zavlada cijelim čovječanstvom.

Smještena tijekom Francuske revolucije, radnja se odvija oko Richtera Belmonta dok on slijedi stope svojih predaka u borbi protiv reda vampira koji potajno manipuliraju francuskim društvom. Kao jedan od legendarnih Belmontova, Richter osjeća da ima jedinstvenu obvezu zaustaviti kraljicu vampira Erzsebet Báthory prije nego što ostvari svoj plan porobljavanja svijeta. Ali budući da je Erzsebet opasna koliko i ona, Richter nije jedina osoba koja njezinu prisutnost vidi kao poziv na akciju.

Umjesto Warrena Ellisa koji je bio scenarist i suizvršni producent originalne serije, ovdje je dužnost showrunnera preuzeo Kevin Kolde (Castlevania), dok je scenarist spin-offa Clive Bradley (Trapped). Za režiju su zaduženi Sam Deats i Adam Deats. Svi oni imaju prilično ‘velike cipele za popuniti’ s obzirom na to da je Castlevania jedna od najboljih adaptacija videoigara koje su do sada krasile male ekrane. No, ako su zadivljujuća animacija i akcija iz Powerhouse Animationa ikakvi pokazatelji, čini se da ćemo dobiti barem dostojnog nasljednika serijala.

Glasove su glavnim likovima posudili Edward Bluemel kao Richter Belmont, Pixie Davies kao Maria Renard, te Thusa Mbedu, Sydney James Harcourt, Sharon D. Clarke, Richard Dormer, Iain Glen, Elarica Johnson, Nastassja Kinski, Zahn McClarnon, Aaron Neil, Franka Potente i Sophie Skelton.

Castlevania: Nocturne na Netflix premijerno stiže 28. rujna sa svih osam epizoda.

Castlevania: Nocturne

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics