Uz Fantastic Zagreb Classic i naša metropola 21. listopada dočekuje Martyja McFlyja

 

16102015_FZC_BTTF_post

Fantastic Zagreb Classic ljubiteljima 7. umjetnosti predstavlja jedinstvenu pustolovinu uz kultni klasik Povratak u budućnost. Projekcijom ove svevremenske uspješnice na velikom platnu, Zagreb se pridružuje svjetskim metropolama koje zajednički obilježavaju punih 30 godina od premijere filma.

Kultna filmska poslastica očekuje nas 21. listopada u 20:00 sati u Centru za kulturu Trešnjevka (Park stara Trešnjevka 1) upravo na sam datum kada u filmu legendarni Michael J. Fox dolazi u budućnost 2015. godine.

Povratak u budućnost je SF komedija Roberta Zemeckisa iz 1985. s popularnim Michaelom J. Foxom i Christopherom Lloydom u glavnim ulogama. U izmišljenom gradu Hill Valley, tinejdžer Marty McFly slučajno otputuje u prošlost, točnije u 1955. godinu, u vremenskom stroju koji je izumio njegov prijatelj, znanstvenik dr. Emmett Brown. Sve što Marty napravi u 1955. utjecat će na budućnost, a ugrozit će čak i vlastitu egzistenciju.

Prvo izdanje Fantastic Zagreb Classica obilježit će i tematski RnB Confusion party Povratak u budućnost u popularnom Johannu Francku u subotu 24. listopada s početkom u 23:00 sata.

S obzirom na ograničen broj mjesta, svoje ulaznice za Povratak u budućnost možete rezervirati na info@fantastic-zagreb.com. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Centra za kulturu Trešnjevka, sat vremena prije početka projekcije.

Check Also

Disney je i službeno dao zeleno svjetlo za seriju Willow!

Službeno je, Disney+ je dao zeleno svjetlo za seriju Willow koja će biti nastavak filmske …

The Mandalorian: friški pogled na 2. sezonu!

Ostalo je manje od dva tjedna do vrlo iščekivane druge sezone SW serije The Mandalorian, …

Web Statistics