Uz Fantastic Zagreb Classic i naša metropola 21. listopada dočekuje Martyja McFlyja

 

16102015_FZC_BTTF_post

Fantastic Zagreb Classic ljubiteljima 7. umjetnosti predstavlja jedinstvenu pustolovinu uz kultni klasik Povratak u budućnost. Projekcijom ove svevremenske uspješnice na velikom platnu, Zagreb se pridružuje svjetskim metropolama koje zajednički obilježavaju punih 30 godina od premijere filma.

Kultna filmska poslastica očekuje nas 21. listopada u 20:00 sati u Centru za kulturu Trešnjevka (Park stara Trešnjevka 1) upravo na sam datum kada u filmu legendarni Michael J. Fox dolazi u budućnost 2015. godine.

Povratak u budućnost je SF komedija Roberta Zemeckisa iz 1985. s popularnim Michaelom J. Foxom i Christopherom Lloydom u glavnim ulogama. U izmišljenom gradu Hill Valley, tinejdžer Marty McFly slučajno otputuje u prošlost, točnije u 1955. godinu, u vremenskom stroju koji je izumio njegov prijatelj, znanstvenik dr. Emmett Brown. Sve što Marty napravi u 1955. utjecat će na budućnost, a ugrozit će čak i vlastitu egzistenciju.

Prvo izdanje Fantastic Zagreb Classica obilježit će i tematski RnB Confusion party Povratak u budućnost u popularnom Johannu Francku u subotu 24. listopada s početkom u 23:00 sata.

S obzirom na ograničen broj mjesta, svoje ulaznice za Povratak u budućnost možete rezervirati na info@fantastic-zagreb.com. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Centra za kulturu Trešnjevka, sat vremena prije početka projekcije.

Check Also

Black Panther: Wakanda Forever – novi, epski trailer za Marvelov iščekivani nastavak

Marvel je danas objavio novi trailer i postere za iznimno očekivani nastavak Black Panthera kojeg …

Avenue 5: trailer za dugoočekivanu 2. sezonu HBO-ove humoristične SF serije

HBO je nedavno objavio trailer i poster za drugu sezonu humoristične SF serije Avenue 5 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics