Uskoro na Syfy-u počinje obećavajuća mini-serija “Childhood’s End”, pogledajte novi featurette

 

16112015_childhoods_end_feat

Syfy je televizijska kuća koja nam je donijela najbolje i najgore od sf-a. Zbog toga je najbolje nikada ne očekivati baš previše od nadolazećih serija, čisto da u konačnici ne završimo razočarani i ogorčeni. Ipak, kad je riječ o adaptaciji popularnog romana “Childhood’s EndArthura C. Clarkea, postoji nešto što nam daje komadić optimizma. Možda je riječ o tome da pretpostavljamo (nadamo se) da su kreatori serije svjesni da apsolutno ne smiju zeznuti ovu priliku. Nije da nismo i ranije viđali loše adaptacije, jer definitivno jesmo, ali prva adaptacija jednog romana ovakvog kalibra definitivno mora doći s nekakvim pritiskom. A pritisak je za Syfy svakako dobar jer, kako izgleda, njihova filozofija je inače raditi pulp što češće mogu.

No dosta o Syfy-u, jer izgleda da bi usprkos ranijim promašajima ova serija stvarno mogla biti dobra. Ideja je odlična – mirna vanzemaljska invazija s ciljem stvaranja utopije koja, usprkos sveopćem savršenstvu, skriva nešto mračno, a iz trailera i novog featurettea može se vidjeti i da je produkcija na seriji izvanredna. Obećava i glumačka postava od koje se posebno valja istaknuti izvrsni Charles Dance (Igra prijestolja).

Mini-serija će se sastojati od šest jednosatnih epizoda, što je svakako dobra forma za adaptaciju romana, a prva epizoda izaći će 14. prosinca. Taman do onda imate dovoljno vremena za pročitati knjigu, ako do sada već niste.

A oko bacite i na novi featurette koji nam uz kadrove iz serije predstavlja i glumce koji nam daju neke svoje komentare o seriji.
¸

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics