Uskoro na Netflix stiže SF serija Chosen

Netflix pojačava dansku produkciju i najavljuje novu originalnu žanrovsku seriju. Riječ je o SF seriji Chosen čiji su tvorci Christian Potalivo i Jannik Tai Mosholt – hvaljeni dvojac koji stoji iza jedne od najgledanijih neengleskih Netflixovih serija – The Rain.

Emma se uvijek osjećala drugačije od bilo koga drugog u Middelbu – malom danskom gradiću koji je postao svjetski poznat kada se govorilo da je tamo meteor ušao u atmosferu i pao 17 godina ranije. Sada Middelbo više nije ono što je nekoć bio, a pitanje je da li je uopće ikad bio ono za što se predstavljao? Kada Emma slučajno otkrije da je cijela priča o meteoru laž, razotkriva se opasna i nevjerojatna istina o uspavanom gradu – nešto što je mnogo opasnije i nevjerojatnije nego što je mogla ikada zamisliti. Je li to bio meteor koji je pogodio gradić prije 17 godina ili je to bilo nešto daleko moćnije? Ovom novootkrivenom spoznajom Emma je prisiljena shvatiti da je prepuštena sama sebi i da je prijatelji i društvo neće spasiti u trenutku života u kojem su joj najpotrebniji…

“Oduvijek nas je fascinirao strah ljudi od nepoznatog i neobičnog. To je moćna pokretačka snaga naše ljudskosti i često nas kao ljude više brine ono što nas razdvaja nego ono što nas zapravo povezuje, što je poslužilo kao inspiracija za ovu seriju. Jako smo strastveni u tome da rasvijetlimo ono što stvara identitete mladih – borbu s ljubavi i nadom, te vječnom sumnjom i potragom za onim što su i što je potrebno da bi se uklopili i osjećali da pripadaju.” – izjavili su Christian Potalivo i Jannik Tai Mosholt, koji osim što su tvorci serije su i njezini izvršni producenti.

Chosen se sastoji od šest epizoda i za sada nije poznato kada stiže na Netflix. Produkcija bi na seriji trebala započeti još ove godine.

Check Also

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics