Pobliže upoznajte likove iz Spikove horor serije “The Mist”

 

Morgan Spector stars as Kevin Copeland in Spike TV’s THE MIST, based on a story by Stephen King. THE MIST premieres on Spike starting Thursday, June 22 at 10 PM, ET/PT.

Horor serija “The Mist“, inspirirana istoimenom novelom Stephena Kinga na male ekrane stiže za nešto manje od mjesec dana. Da bi vam do tada utažili apetit iliti skratili čekanje donosimo pogled iza scene, ali i frišku galeriju fotografija.

Video pod naslovom “Entering The Mist” sadrži intervjue sa showrunnerom i tvorcem serije Christianom Torpeom (Rita) te glumcima Darrenom Pettieom (Connor Heisel), Frances Conroy (Natalie Raven), Gusom Birneyjem (Alex Copeland), Danicom Curcic (Mia Lambert), Danom Butlerom (Father Romanov), Isiahom Whitlockom Jr. (Gus Redman), Morganom Spectorom (Kevin Copeland), Okezie Morrom (Bryan Hunt) i Alyssom Sutherland (Eve Copeland).

Radnja je smještena u mali gradić Bridgeville, Maine gdje se spustila misteriozna magla koja je sa sobom donijela neobjašnjive i bizarne prijetnje. Stanovnici gradića su prvo poljuljani stravičnim zločinom, da bi se povrh svega još našli odsječeni od svijeta i zatočeni u svojevrsnoj noćnoj mori koja prijeti potpunim raspadom njihove društvene zajednice.

Deset epizoda serije pratit će dvije grupe ljudi, jednu koja će uslijed kaosa ostati zarobljena u shopping centru, i drugu koja će zapesti u crkvi. Iz toga je jasno da je do određenih promjena s obzirom na originalni materijal već došlo, no Torpe je također dao do znanja da će ostati vjerni samom srcu priče.

Serija na Spike TV stiže 22. lipnja.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”80″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Check Also

Novi trailer i poster za film Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je nedavno objavio novi trailer i poster za Beetlejuice Beetlejuice (Bubimir Bubimir), originalno …

Novi teaser za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su novi teaser trailer za vrlo iščekivanu spin-off seriju Dune: …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics