Upoznajte glavnog negativca filma Zvjezdane staze: S one strane

 

12072016_star_trek_beyond_post

Novi video za Zvjezdane staze: S one strane nas pobliže upoznaje s Krallom, kompleksnim protivnikom posade broda USS Enterprise.

“Želio sam lik koji će dekonstruirati ideale Federacije, ali na takav način da iza toga postoji valjana filozofija.” – izjavio je redatelj.

U ovom je nastavku posadu USS Enterprisea, predvođenu kapetanom Jamesom T. Kirkom, napao nezaustavljiv val izvanzemaljaca koji uništavaju Enterprise, ostavljajući ih nasukane na novoj planeti, gdje se sukobljavaju s novim nemilosrdnim neprijateljima. Posada je ostala bez broda te je zatočena na nepoznatom planetu, no tamo nisu sami, a misteriozna ratnica koju susretnu zna zašto se i nalaze baš tamo.

U glavnim su ulogama Idris Elba kao glavni negativac, Sofia Boutella kao misteriozna izvanzemaljka, Chris Pine kao kapetan James T. Kirk, Zachary Quinto kao Spock, te Simon Pegg, Zoë Saldana, Karl Urban i Anton Yelchinu ulogama Scottyja, Uhure, Bones McCoya i Chekova. Film je režirao Justin Lin, redatelj hitova ‘Saw’ i ‘Brzi i žestoki’, dok su za scenarij odgovorni Doug Jung i Simon Pegg. Producenti filma su J.J. Abrams i Bryan Burk.

Film pretpremijerno u domaća kina stiže već 20. srpnja, a fanovi već sada mogu kupiti svoje ulaznice za CineFan projekciju.

12072016_star_trek_beyond_plakat

Check Also

Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za …

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics