Upoznajete novu obitelj Addams iz Netflixove i Burtonove serije Wednesday

Novi pogled za Netflixovu nadolazeću igranu seriju Wednesday, spin-off filma The Addams Family (Obitelj Adams) i njegovih nastavaka. Redatelj i izvršni producent serije je ni manje ni više nego Tim Burton (Edward Scissorhands, Beetlejuice, Sweeney Todd, Batman). Showrunneri, scenaristi i izvršni producenti su Al Gough i Miles Millar (Smallville, Into the Badlands), dok je kompozitor legendarni Danny Elfman (Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Beetlejuice).

Serija se opisuje kao nadnaravni misterij, koji u fokusu ima Wednesday Addams dok pohađa Nevermore Academy. Wednesday nastoji ovladati svojim nadnaravnim psihičkim sposobnostima koje se još razvijaju, osujećujući monstruozna ubojstva, koja teroriziraju lokalni grad, i riješiti nadnaravni misterij koji je upleo i njezine roditelje još prije 25 godina – sve dok navigira njenim novim i vrlo zamršenim odnosima u Nevermoreu.

Misterij serije leži u ubojstvima koja muče gradić u koji je Wednesday poslana da pohađa Nevermore Academy, prestižni internat za neprilagođene. Smrt i propadanje za nju nisu uznemirujući. One su za nju zapravo umirujuće u vrijeme kada uči živjeti sama. Jedan od načina na koji se serija razlikuje od tradicionalnih priča obitelji Addams je što Wednesday više nije mrzovoljna djevojčica. Sada je starija tinejdžerica u srednjoj školi, iako još uvijek turobna, ali samostalnija.

Titularnu ulogu tumači Jenna Ortega (Scream, X). Ostale uloge tumače Catherine Zeta-Jones kao Morticia Addams, Luis Guzmán kao Gomez Addams, Riki Lindhome kao dr. Valerie Kinbott, Jamie McShane kao šerif Donovan Galpin, Tommie Earl Jenkins kao gradonačelnik Walker, Isaac Ordonez kao Pugsley, Gwendoline Christie kao ravnateljica Larissa Weems. Također ćemo imati priliku gledati i Christinu Ricci u za sada nepoznatoj ulozi.

Friški pogled na seriju su zapravo ekskluzivne fotografije Vanity Faira koje nas upoznaju s novom obitelji Addams. Ono što malo bode u oči je izostanak ujaka Festera. Ne znamo ni da li će ga biti u seriji, niti tko ga eventualno tumači. No pretpostavka je da ćemo ga vidjeti u seriji i da ga se samo drži tajnom do tada.

Wednesday na Netflix stiže kasnije ove godine.

Wednesday

Wednesday

Wednesday

Wednesday

Check Also

Prvi teaser trailer za film The Toxic Avenger!

Legendary Entertainment objavio je prvi teaser trailer za superherojski film The Toxic Avenger. Riječ je …

Wish: novi trailer i poster za Disneyjev animirani film!

Walt Disney Animation Studios objavio je novi trailer i poster za nadolazeći animirani film Wish. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics